Antena 3 CNN Show Tabloid Încă o lovitură pentru părinții îndurerați. Familia Onilă, atacată cu brutalitate pe Facebook

Încă o lovitură pentru părinții îndurerați. Familia Onilă, atacată cu brutalitate pe Facebook

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Moartea fulgerătoare a fiicei fostului component al trupei Axxa a șocat o țară întreagă. Reacțiile familiei micuței nu contenesc să surpindă, însă și comentariile de pe Facebook par desprinse dintr-un film absurd, scrie Libertatea.

Împăcat cu pierderea suferită, Onilă a declarat că fata de 9 ani nu aparținea acestui pământ și că abia acum e liberă.

Totodată, familia fetiței a deschis un cont pentru donații, pentru a strânge banii necesari aducerii în țară, din Belgia, a trupului neînsuflețit al copilei.

Reacțiile și comentariile unor persoane pe Facebook la anunțurile cu privire la contul pentru donații sunt, însă, surprinzătoare și chiar șocante.

„Donații pt ce? Pt copil nu se mai poate face nimic. RIP micuț înger”, a scris o femeie pe Facebook. „Nu o înmormântează ci o incinerează. Şi chiar crezi că nu au bani la câţi prieteni faimoşi şi cu bani au? Ruşine că fac aşa. Cer plată pt moartea fiicei lor. Păcat”, a adăugat aceasta, ca răspuns la criticile primite imediat față de comentariul ei din partea altor utilizatori ai rețelei sociale.

Atacul la adresa familiei Onilă nu s-a oprit, însă, aici.

„Copila e moartă şi el stă pe FB cu prietenii. Voi aşa aţi face dacă v-ar muri vreun copil? Aţi sta la bârfă pe net? În loc să stea la priveghiul ficei, el tastează pe telefon cerşind bani la fraieri”, mai spune femeia revoltată pe Facebook, adăugând că familia „a căpătat ce a vrut”, făcând referire la faptul că părinții micuței au refuzat tratamentul medical și au încercat să o vindece  cu ajutorul energiilor, cu puterea luminii și prin ridicarea vibrațiilor.

Subiecte în articol: atac
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă