Antena 3 CNN Externe „Încă o familie de patrioți a ajuns în rai”. „Iranka” a fost ucisă de ruși, după ce își pierduse soțul în lupta pentru Bahmut

„Încă o familie de patrioți a ajuns în rai”. „Iranka” a fost ucisă de ruși, după ce își pierduse soțul în lupta pentru Bahmut

de Robert Kiss    |   

Natalia Kuznietsova, care lupta în Brigada 67 Mecanizată, și era cunoscută sub indicativul „Iranka”, a murit pe frontul din Ucraina. Acesta își pierduse soțul, care a fost ucis de soldații ruși lângă Bahmut.

[GAL layout="5"]

Moartea Nataliei a fost anunțată de Ruslan Kahanets, ofițer al unității „Vidar” a Serviciului de Informații pentru Apărare. „Încă o familie de patrioți și naționaliști în rai”, a precizat Kahanets.

Despre uciderea sa a scris pe rețeaua X și consilierul ministrul ucrainean de interne, Anton Gherașcenko.

Natalia Kuznietsova s-a înrolat în armată odată cu începutul invaziei ruse din 2022. În martie 2023, a primit Ordinul pentru curaj clasa a III-a.

În urmă cu un an, și-a pierdut soțul în război. Viktor Panasko a murit apărând Bahmut în regiunea Donețk.

Ce se știe despre soldatul Natalia Kuznetsova

Natalia Kuznetsova este originară din regiunea Kirovohrad, dar de multă vreme a locuit în Cernihiv, de unde era soțul ei, Viktor Panasko, comandant al detașamentului regional Cernihiv.

Înainte de izbucnirea războiului pe scară largă din Ucraina, Natalia Kuznetsova a lucrat la SkyLawyers, unde a condus biroul de la Kiev. 

În mai 2022, ea a anunțat că nu mai furnizează servicii juridice și s-a alăturat Batalionului 3 Separat de Puști din Brigada 67 Mecanizată.

La 14 martie 2023, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a acordat Nataliei Kuznetsova Ordinul pentru curaj clasa a III-a.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile