Antena 3 CNN Actualitate Social În premieră. Tânăra cusută în fir de aur

În premieră. Tânăra cusută în fir de aur

Protagonista de astăzi este croită din vise, talent, ambiție și modestie și are deasupra ei o stea norocoasă. Pentru românca Antonia Nae succesul a venit fulgerător. La doar 22 de ani a fost observată de elita mondială a modei. 

Victoria Beckam a vrut să o întâlnească, iar revista Vogue i-a publicat întreaga colecție de haine, iar personaje importante de la Londra o compară astăzi cu unul dintre cei mai mari designeri din istorie. Nu i-a fost însă ușor, Antonia a fost nevoită să își părăsească țara, iar în repetate rânduri străinii au făcut-o să plângă.

Tânăra româncă a reușit să câștige cea mai vânată categorie la cea mai importantă competiție în Londra, ”Graduate Fashion Week 2016”. Aici a început povestea Antoniei Nae, care la 25 de ani surclasează deja oamni cu experință mult mai mare în modă. 

”În clasa a 11-a m-am hotărât că vreau să devin designer vestimentar. Am înceut să fac meditații cu o profesoară de la un liceu de arte, iar în clasa a 12-a am reușit să învăț și pentru BAC, dar și să termin aplicația pentru admiterea la facultate”, a declarat Antonia Nae.

Britanicii i-au recunoscut talentul și potențialul și au admis-o imediat la Facultatea de Design Vestimentar. 

Românca a ajuns să lucreze la una dintre cele mai mari companie, care e responsibilă printre altele și cu vestimentația viitoarei regine, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost foarte încântată de ceea ce făcea Antonia, având în vedere că pe mâna româncei au ajuns foarte multe vedete.

Subiecte în articol: In premiera romanca tanara moda
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile