Antena 3 CNN Actualitate În luna februarie, LIBREX îți oferă cele mai bune motive să fii #ÎndrăgostitDeCitit!

În luna februarie, LIBREX îți oferă cele mai bune motive să fii #ÎndrăgostitDeCitit!

Luna februarie este o specială pentru toți îndrăgostiții… de cărți. Iubirea este un sentiment complex, care se manifestă în multe forme. Te poți îndrăgosti de o persoană, de un loc căruia să îi spui acasă și de momentele speciale pe care le petreci alături de cărțile preferate.

de Georgiana Adam    |   

Dacă nu ai avut până acum motive să adopți obiceiul lecturii, librarie online LIBREX, singura librărie cu transport gratuit din România, te provoacă în luna februarie să fii #ÎndrăgostitDeCitit!

Așadar, LIBREX lansează cea mai frumoasă campanie pentru toți cititorii din România și pentru a schimba statisticile din țara noastră (93% dintre români nu cumpără nici măcar o carte pe an). Ai numeroase motive să citești, așa că nu ezita si alătură-te celei mai frumoase campanii din luna iubirii!

Poate te întrebi de ce să te îndrăgostești de citit? Mai bine spus, de ce să te îndrăgostești de o carte? Pentru că…. te va aștepta mereu acasă! Pentru că nu o să te înșele niciodată și pentru că nu te întrerupe când citești. Și asta nu este tot! Când citești, ți se deschid lumi nebănuite, în care poți creiona personajele așa cum îți dorești și poți empatiza cu ele. Ești doar tu cu o carte și lumea magică a cuvintelor. Ce poate fi mai romantic?

“În luna februarie sărbătorim iubirea atât autentic, de Dragobete, cât și prin prisma fenomenului global Valentine’s Day. Indiferent de context, misiunea noastră a fost, este și va rămâne încurajarea românilor să citească. Sau, în ton cu sărbătoarea, să se îndrăgostească de citit!”, Ionuț Radu, Librex.

Campania #ÎndrăgostitDeCitit de la LIBREX nu presupune doar evidențierea motivelor pentru care ar trebui să petreci mai mult timp cu o carte, ci oferă și numeroase beneficii tuturor clienților care vor dori să achiziționeze cărți în luna februarie. În primul rând, trebuie să menționăm transportul gratuit care se acordă la fiecare comandă de pe site, indiferent de valoarea acesteia. LIBREX a ales să ofere transport gratuit încă din prima zi a Stării de Urgență de anul trecut și campania continuă chiar și astăzi, bucurându-se de un succes enorm.

În plus, campania #ÎndrăgostitDeCitit, se remarcă prin pachete tematice de cărți, la prețuri foarte bune. Dintre acestea, enumerăm:

-Pachet Printi si Printese. Set 2 cărți: este un pachet format din cărțile Harry & Meghan - Drumul spre libertate și O prințesă americana. Povestea de dragoste dintre Meghan Markle si Prințul Harry. După cum probabil ți-ai dat seama, cele două volume abordează povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle, o poveste autentică despre iubirea care cunoaște sacrificii.

-Pachet Colleen Hoover. Set 3 carti: de la una dintre cele mai iubite autoare de romane de dragoste, LIBREX îți propune un pachet format din volumele Heart Bones, Verity si Dintotdeauna Tu.

-Pachet seria AFTER de Anna Todd - 5 Volume + Semn de carte: o poveste de dragoste ideală pentru tineri și nu numai, o lecție de iubire autentică. Nu sunt clasicele romane de dragoste la care te-ai aștepta, așa că dă o șansă acestui pachet!

Pe lângă pachetele tematice, LIBREX îți mai propune și Mega Pachetul Cupidon. Set 11 Cărți, la un preț special. Ai șansa de a citi cele mai frumoase 11 volume de dragoste, de la autori consacrați ai genului, cum ar fi: Colleen Hoover, LJ Shen, Elle Kennedy și alții.

Iar dacă îți dorești să dăruiești cuiva cărți care să îi schimbe viața, îți recomandăm și Conversatii cu Dumnezeu de pe librex.ro, cărțile fenomen despre care toată lumea vorbește.

Surprizele nu se opresc aici: pe pagina de Facebook LIBREX vei avea șansa de a participa la concursuri cu premii tentante, așa că îți recomandăm să urmărești conturile librăriei de pe rețelele de socializare. În plus, toate comenzile plasate în perioada 14-24 februarie, intră automat în tombola la care poți câștiga cărți pentru un an întreg!

Nu în ultimul rând, LIBREX propune și conceptul Blind date with a book. Câștigătorii acestui concurs (5 la număr) vor primi în fiecare lună, până la finalul anului, câte un colet surpriză cu 3 cărți și vor avea șansă să citească și alte genuri literare față de ce au fost obișnuiți de obicei. Nu-i așa că sună bine?

Acestea fiind spuse, te încurajăm să fii #ÎndrăgostitDeCitit și să te bucuri de toate surprizele oferite de LIBREX luna aceasta!

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile