Antena 3 CNN Externe Mapamond În China se vinde online aparatul de făcut diamante acasă. Cât costă şi în cât timp este livrat

În China se vinde online aparatul de făcut diamante acasă. Cât costă şi în cât timp este livrat

de Naty Badea    |   

Aparatul minune care te scuteşte de un drum la magazinul de bijuterii şi care produce diamante acasă se poate achiziţiona de pe o platformă chinezească, cântăreşte 12 tone şi costă câteva sute de mii de euro. 

Desigur, trebuie să ai mult spațiu acasă, pentru că pe lângă cele 12 tone de greutate mai există și diametrul de 650 cm care are nevoie de un spațiu special pentru a se încadra.

Conform Corriere della Sera maşinăria care produce diamante şi care se poate comanda online de pe platforma chinezească Alibaba conţine o presă în interiorul căreia, prin introducerea de grafit sau carbon sunt recreate condițiile fizice necesare producerii diamantelor sintetice reale, cu temperaturi care pot ajunge până la 2 mii de grade. 

 

Aparatul care produce diamante are diverse mărimi şi variante, iar preţul său porneşte de la 190.000 de dolari şi poate ajunge până la 400.000 de dolari. Comandat online, utilajul ajunge la destinaţie în aproximativ 14 zile lucrătoare.

 

Subiecte în articol: diamante bijuterii Made in China
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile