Unii astrologi consideră chiar că prezenţa celor Trei Magi la naşterea Mântuitorului nu este întâmplătoare, iar unul dintre ei a asociat cei 12 apostoli şi semnele zodiacale. Astroloaga Tiara Starr a descris personalitatea fiecăruia dintre cei 12 ucenici ai Mântuitorului, regăsind trăsături care corespund unui anumit semn zodiacal.
Berbec - Petru Pătimaş, un lider înnăscut, personalitatea sa este caracteristică acesui semn zodiacal. De altfel, Petru, considerat fondatorul Bisericii Creştine, este văzut ca liderul bisericii de către catolici, iar toţi Papii de la Vatican sunt succesorii lui. După cum indică şi scrierile biblice, era o fire iute la mânie, foarte corect însă, fiind însărcinat să decidă cine poate trece şi cine nu de Porţile Raiului.
Taur - Simon Zilotul. Simon Zilotul făcea patre din comunitatea ziloţilor, un mic grup cunoscut pentru rezistenţa în faţă regimului impus de Imperiul Roman. Preocupat de bani şi de achiziţionarea de proprietăţi, Simon era recunoscut pentru că spunea întotdeauna ceea ce gândea. Dornic de avuţii, considera că nu este corect să-şi plătească dările către stăpânire şi cântărea extrem de bine riscurile înainte de a lua o decizie.
Gemeni – Iacob al lui Alfeu. Era un orator talentat, care a devenit predicator la biserica din Ierusalim. Nativii din zodia Gemeni sunt cunoscuţi pentru latura lor duală, iar Iacob era o fire extrem de orgolioasă, încadrându-se în acestă categorie.
Rac - Andrei era fratele lui Petru, o fire destul de singuratică, pentru care familia era mai presus de orice, fiind dependent de rudele sale. Loialitatea specifică Racilor s-a evidenţiat şi în cazul său, fiind şi de o sensibilitate aparte, gata să empatizeze cu cei aflaţi la ananghie.
Leu – Ioan Ioan a scris multe dintre cărţile Noului Testament şi este văzut, de asemenea, ca un lider al Bisericii Creştine. Astrologii i-au interpretat personalitatea şi pe baza scrierilor sale ca fiind laudativă, pe alocuri plină de emfază, ca orice Leu iubind să se afle în centrul atenţiei.
Fecioară – Filip. Era o persoană meditativă, analitică şi foarte atentă la detalii, care încerca mereu să afle cât mai multe despre ceea ce se întâmpla înainte de a lua o hotărâre. De altfel, Sfântul Filip, după Cina cea de Taină, a îndrăznit să-L întrebe pe Domnul, despre taina cea mare a dumnezeirii, când L-a rugat să le arate pe Tatăl, zicând: ”Doamne, arată nouă pe Tatăl şi destul ne este nouă.”
Mai multe pe adevarul.ro.