Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care va fi impactul artificiilor la nunta ta din 2022

Care va fi impactul artificiilor la nunta ta din 2022

Artificiile sunt de mai multe tipuri, dar au același impact WOW asupra tuturor celor care le văd. La nunta ta din 2022, artificiile de nuntă vor avea impact garantat!

de Georgiana Adam    |   

Artificii de exterior, dar și artificii de interior

Dacă atunci când auzi de artificii sau citești despre ele pe undeva te gândești numai la artificiile de exterior, date de Revelion și care se ridică la zeci de metri înălțime, află că mai există și artificii de interior, potrivite la nunți, pe care cel mai probabil le-ai văzut deja la alte nunți în momentul dansului mirilor. Acelea sunt!

Iar dacă totuși nu le-ai mai văzut până acum, cu siguranță vei afla câte ceva despre ele din acest articol și chiar le vei lua în calcul în timp ce îți planifici nunta.

Ceea ce artificiile de exterior fac atât de bine este să impresioneze privirile și să bucure sincer toată mulțimea care le vede, chiar și pe trecătorii din zonă sau pe localnicii din apropiere!

Tot acesta este și impactul artificiilor de interior: ele dau un plus de lumină, de strălucire, de efervescență – desigur, pentru persoanele prezente la restaurant (dar și pentru cele care vor privi ulterior filmările de la nuntă și fotografiile captate).

Secunde de aur, care vor fi filmate, pozate, surprinse inclusiv cu telefoanele și care vor salva dansul tău dacă te vei poticni; mai mult, vor face ca dansul tău reușit să pară și mai wow!

Pentru că despre asta este vorba, despre efectul wow pe care îl au artificiile de nuntă.

Artificiile de interior reprezintă câțiva vulcani, de regulă patru sau șase la număr, care pentru treizeci de secunde aruncă flăcări reci fără fum la doi metri înălțime.

Se cumpără de regulă în pachete standard, cu sau fără fum greu, sau se solicită personalizarea acestor servicii.

Unde se face solicitarea? Desigur, la o firmă autorizată!

Adaugă artificiile pe lista pregătirilor de nuntă!

Numai o companie de profil poate cunoaște și opera aceste artificii, altfel este prea complicat și periculos și este și ilegal pentru a fi manevrate în regie proprie.

Printre atâtea pregătiri de făcut, artificiile încap numai dacă se ocupă altcineva de ele, pe același principiu pe care mergi atunci când contractezi fotograf și videograf de nuntă.

Iar pozele din albumul de nuntă pot cuprinde și artificiile de la valsul mirilor, într-o strălucire de neegalat.

În plus, dacă aloci buget suficient și administratorii localului îți permit, te poți bucura inclusiv de un foc de artificii de exterior la miezul nopții, ca în basmele moderne, ca în cele mai strălucite vise ale tale care devin realitate.

Focdeartificii.ro este o opțiune bună pentru artificii interior. Obișnuiți inclusiv cu asigurarea artificiilor și a efectelor pirotehnice speciale pentru mulțimi de mii de oameni, aceștia sunt spirt în asigurarea acestora la nunți.

Acești oameni știu atât de bine ce fac încât nici nu se simte prezența lor la nuntă. În schimb, atât de frumos se văd artificiile lor, care vor avea un impact garantat la nunta ta.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile