Antena 3 CNN Life Imagini virale. Revoltă în Dubai după ce mai mulţi copii au fost lăsaţi să mâzgălească un Ferrari de 240.000 de euro

Imagini virale. Revoltă în Dubai după ce mai mulţi copii au fost lăsaţi să mâzgălească un Ferrari de 240.000 de euro

de Naty Badea    |   

Petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a unui copil de 6 ani cu tema Ferrari, sărbătorită în Dubai a stârnit multe controverse în mediul online.

De obicei părinţii cheltuie mulţi bani pe baloane, animatori şi locuri de joacă atunci când vor să le ofere copiilor o zi de naştere de neuitat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dubai Elevated (@dubaielevated)


În Dubai un filmuleţ a devenit viral şi a stârnit multe controverse şi reacţii în mediul online. La petrecerea copilului în vârstă de 6 ani copiii au primit mai multe carioci şi markere cu care au dat frâu liber imaginaţiei şi au mâzgălit o maşină Ferrari F8 Tributo galben, în valoare de 240.000 de euro, relatează presa din Italia.

Astfel copiii dezlănţuiţi, în loc să deseneze pe hârtie, au primit undă verde pentru a-și exprima creativitatea pe caroseria respectivei mașini sport.

Filmuleţul a stârnit o serie de reacţii, mulţi fiind indignaţi şi considerând că este un sacrilegiu nu doar pentru un şofer de Ferrari, ci și pentru orice pasionat de motoare, având în vedere că modelul F8 Tributo, după cum sugerează și numele, adăpostește cea mai recentă variantă a gloriosului motor V8, capabil să atingă 730 CP şi premiat timp de patru ani consecutivi drept "motorul anului".

Etichete: Dubai petrecere Ferrari
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile