Antena 3 CNN Externe Mapamond Imagini virale. Momentul în care un hoţ intră peste o femeie în maşină şi încearcă să o jefuiască

Imagini virale. Momentul în care un hoţ intră peste o femeie în maşină şi încearcă să o jefuiască

de Naty Badea    |   

VIDEO Imagini şocante pe un drum naţional din apropiere de Napoli: un hoţ cu cagulă şi glugă a încercat să jefuiască o femeie în plină stradă şi în plină zi. 

Imaginile arată cum bărbatul blochează cu maşina sa vehiculul femeii, apoi încearcă să o scoată pe soferiţă cu forţa din maşină ca să o jefuiască. Însă femeia se opune cu toate forţele şi rezistă în faţa atacului, ajutată şi de centura de siguranţă care blochează asaltul bărbatului. În spatele maşinii atacate, un alt şofer filmează întreaga scenă terifiantă şi claxonează ca să îl sperie pe agresor. În final hoţul renunţă, fuge spre maşina sa şi pleacă.

 

 

 

Filmuleţul terifiant a fost făcut public de un deputat italian care trage un semnal de alarmă cu privire la infracţionalitatea din zonă care este în creştere. În acest moment autorităţile italiene analizează imaginile pentru a identifica agresorul, iar din primele cercetări se pare că este vorba despre doi bărbaţi implicaţi în respectiva faptă care erau înarmaţi cu cuţite.  Ancheta continuă în acest caz.

Subiecte în articol: jaf Italia agresiune trafic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile