Antena 3 CNN Actualitate Imagini exclusive de la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, la Palatul Ştirbey

Imagini exclusive de la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, la Palatul Ştirbey

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Cel mai impunător domeniu din jurul Capitalei, Domeniul Ştirbey din Buftea, va găzdui astăzi nunta anului. Elena şi Ianis Hagi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, apoi vor petrece alături de peste 700 de invitaţi.

[GAL layout="5"]

Imagini de la primul vals în cuplu, la Palatul Ştirbey. Elena şi Ianis Hagi - dansul mirilor

Elena şi Ianis Hagi au avut parte de o coregrafie specială. Invitații i-au privit cu mari emoții pe cei doi miri la primul lor vals în cuplu, la petrecerea de nuntă organizată la Palatul Ştirbei, din Buftea. Cei doi au ales melodia "Vals", interpretată de Smiley. 

Antena va transmite în exclusivitate în România următoarele două campionate de fotbal

Unul dintre cele mai importante subiecte de discutie la Nunta Anului este evident Romania şi calificarea la Mondial - căpitanii României la ultimele 3 turnee finale ale World Cup, Hagi şi Popescu sunt inconjurati de jucatorii din naţionala de astăzi, cea care a reuşit prima victorie la Euro dupa 24 de ani.

Antena va transmite în direct şi în exclusivitate în România urmatoarele 2 campionate mondiale de fotbal - World Cup - în 2026 şi 2030, premieră în piaţa de televiziune.

Ianis Hagi şi coechipierii săi au sanşa istorică să se califice la campionatul mondial din 2026, iar drumul spre World Cup începe în această toamnă în direct la Antena 1 pe 6 septembrie.

Simona Halep a ajuns la Palatul Ştirbey, la petrecerea de nuntă a lui Ianis Hagi

Nume importante din lumea sportului, dar din politică, printre care Simona Halep, Gică Popescu, Gigi Becali, dar şi Mircea Geoană au ajuns la Palatul Ştirbey, acolo unde are loc petrecerea de nuntă a Elenei şi Ianis Hagi.

"Este o familie foarte specială pentru noi toţi şi mă bucur tare mult că pot fi prezentă. Le doresc Casă de piatră şi multă fericire pentru că este cea mai importantă. Să fie fericiți şi să se respecte.", a spus Simona Halep. 

Printre invitaţi se numără şi Gabi Balint, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Florin Raducioiu, dar şi colegii din generație cu Ianis Hagi.

De asemenea, sunt prezenţi şi Denis Alibec, Tudor Baluță, Răzvan Marin, Florinel Coman - colegi de națională cu Ianis Hagi. 

Imagini exclusive de la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi. Începe petrecerea la Palatul Ştirbey

Invitații la nunta Elenei şi a lui Ianis Hagi au sosit la Palatul Ştirbey, o locație fabuloasă decorată cu mii de flori albe pentru petrecerea de nuntă. Într-o ambianță verde şi răcoroasă, cei peste 700 de invitaţi vor avea parte de cele mai fine preparate, pregătite de cei mai buni chefi din ţară. Atmosfera de petrecere va fi întreținută de formația Pindu, dar şi de Smiley, Cornelia Rednic şi o formaţie din Grecia. 

[GAL layout="5"]

Elena şi Ianis Hagi au ajuns la Palatul Stirbey, acolo unde cei 700 de invitaţi vor avea parte de un meniul special, dar şi multe surprize. 

"Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum. Faptul că am spus "Da" în faţa lui Dumnezeu înseamnă foarte mult pentru noi. Sunt sigură că totul este şi va fi perfect. Abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul", a spus Elena Hagi. 

Elena şi Ianis Hagi au ieşit din Biserica Sfântul Visarion din Capitală în aplauzele celor care le-au fost alături la cununia religioasă. Mirii, însoțiți de invitaţi, au pornit apoi spre Palatul Ştirbey, acolo unde va avea loc petrecerea de nuntă. Sunt aşteptate aproximativ 700 de persoane, printre care nume mari din lumea fotbalului, dar şi politicieni.

[GAL layout="5"]

Elena şi Ianis au primit sfaturi duhovniceşti de la preoţii care au oficializat cununia religioasă la Biserica Sfântul Visarion din Capitală. Celor doi miri li s-au pus şi coroanele pe cap şi conform tradiţiei au înconjurat masa de trei ori.

[GAL layout="5"]

Primele imagini din biserica unde are loc cununia religioasă a lui Ianis Hagi

[GAL layout="2"]

Ianis şi Elena au ajuns în faţa altarului. Familia a ales pentru ceremonie biserica Sfântul Visarion, un lăcaş de cult mic, dar încărcat de istorie.

Slujba de cununie va fi ținută de un sobor de preoți.

Ianis şi Elena Hagi, în drum spre biserică

Ianis şi Elena Hagi au plecat spre biserica Sf. Visarion, acolo unde are loc cununia religioasă.

La biserică au ajuns şi Gheorghe Hagi împreună cu soţia, dar şi Gică Popescu, alături de apropiaţi ai familiei.

La biserică au ajuns şi mulţi curioşi, care nu îi cunosc pe cei doi, dar vor să îi vadă.

Va fi un eveniment intim, la care vor participa doar familiile şi prietenii foarte apropiaţi.

Slujba de cununie este programată să înceapă la ora 15:00 și cel mai probabil va fi ținută de un sobor de preoți. 

Primele imagini de la biserica unde se vor căsători Ianis şi Elena Hagi

Familia a ales pentru ceremonie biserica Sfântul Visarion, un lăcaş de cult mic, intim, dar încărcat de istorie. 

Slujba de cununie este programată să înceapă la ora 15:00 și cel mai probabil va fi ținută de un sobor de preoți. 

Acolo vor ajunge familiile mirilor și prietenii apropiați, urmând ca numărul mare de invitați să ajungă la Domeniul Ştirbey în a doua parte a zilei. 

Biserica a fost construită în anii 1900, după planurile arhitectului care a proiectat clădirea CEC-ului din București și Cazinoul din Constanța.

Au apărut primele imagini cu Elena Hagi în rochie de mireasă

Au apărut primele imagini cu Elena Hagi în rochie de mireasă, înainte de a ajunge la biserică pentru cununia religioasă.

Mirii respectă tradițiile și dansează alături de familiile lor, înainte de a pleca spre slujba de la biserică. 

Ianis Hagi a sărbătorit „nunta mirelui”, după tradiţia machedonească şi obiceiurile bisericii

Nunta Elenei şi a lui Ianis Hagi de la Palatul Ştirbey va respecta toate tradiţiile aromânilor. Ianis Hagi, alături de naşi şi de familia sa, a sărbătorit deja, după tradiţia machedonească, "nunta mirelui", obiceiul premergător marelui eveniment. 

La nunta mirelui, naşii şi mama lui Ianis Hagi au pregătit, cu aţă roşie şi mere - "hlambura", steagul tradiţional, în formă de cruce, considerat simbolul trăiniciei la aromâni.

Cavalerii de onoare au ţinut apoi acest steag peste care invitaţii au pus bani, pentru prosperitate.

A fost un eveniment restrâns, la care, aşa cum cere tradiţia, au asistat doar rudele apropiate ale mirelui şi naşii. Printre cei prezenţi a fost şi Gică Popescu, cumnatul socrului mare, Gică Hagi.

Nu a lipsit muzica tradiţională, iar invitaţii au dansat în horă, în frunte cu mirele şi naşul.

Astăzi, Ianis Hagi şi soţia sa, Elena, îşi vor lega destinele în faţa lui Dumnezeu.

Începând cu ora 15, va începe cununia religioasă la biserica Sf. Visarion. 

Mulţi fotbalişti vor fi  prezenţi la petrecere şi vor dansa poate machedoneşte, pentru că Cornelia Rednic şi Pindu vor întreţine atmosfera, iar Smiley şi o formaţie din Grecia vor cânta pentru Ianis şi Elena. 

Nunta Anului la Palatul Ştirbey este o exclusivitate a grupului Antena, iar cele mai importante momente de la eveniment vor fi transmise de televiziunile grupului, site-urile şi canele de social media.

Floristul de la nunta lui Ianis Hagi: Sunt câteva zeci de mii de flori şi 4.000 de lumânări

Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, se pun la punct ultimele detalii legate de aranjamentele florale.

Nicu Bocancea, al patrulea cel mai bun florist al Europei, este cel care se ocupă de florile și ornamentul de la acest mare eveniment.

„Suntem pe ultima sută de metri, organizarea este în toi. Inamicul nostru este temperatura, dar suntem în jur de 60 de persoane, încercăm să ne organizăm, lucrăm de la foc continuu.

Nu ne-a luat prin surprindere canicula, știm de ea de ceva timp. Toate florile sunt în camere frigorifice plus în camioane.

La flori, este o cromatică de alb și verde care se integrează perfect în pajiştea aceasta minunată din cadrul domeniului Știrbey, unde sunt copaci seculari de jur împrejurul cortului. 

Cortul este transparent, stând la masă din orice punct te bucuri de tot ceea ce este natură. Și atunci noi am încercat să ducem natura din exterior în interior. 

În cadrul evenimentului și pe seară sunt mii de lumânări, în jur de 3.000-4.000 de lumânări. Sunt câteva zeci de mii de fire de flori. 

Avem flori de vară, hortensii, Matthiola, Delphinium, trandafiri de grădină, iar efectul special este cel olfactiv. 

Care va fi surpriza invit pentru invitații? Avem vreo 2000 și ceva de tuberoze, iar când deschizi mașinile frigorifice, vine un miros de tuberoze, de zici că eşti marginea Parisului”, a explicat Nicu Bocancea, duminică, la Antena 3 CNN.

Meniul nunții este făcut de chefi celebri

Niciun invitat nu va avea de ce să se plângă, dau asigurări cei trei chefi în care miri şi-au pus toată încrederea. Nunta anului va avea un meniu pe măsură.

„Întâi aperitivul, peştele, mai avem un interluduiu între peşte şi friptură, sorbet cu vodcă, şi după aceea vine friptura la final. Friptura e muşchi de vită, pulpă de raţă, piure de păstârnac cu ţelină şi cartofi dulci”, spune chef Ştefan Popescu.

„Pregătirile merg foarte bine, totul e sub control şi sperăm ca la final toţi invitaţii fără excepţie să plece fericiţi şi să poată să afirme că au asistat la un eveniment grandios la domeniul Ştirbey Vodă.

La eveniment vom avea undeva la 150 de persoane care vor asigura implementarea şi derularea proiectului până la final, până luni dimineaţă”, a continuat Marian Cernat, chef.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, specialiştii în gastronomie lucrează fără încetare de câteva zile.

„Pot să spun că tot meniul e interesant, toate preparatele sunt deosebite, avem o varietate astfel încât să fie un meniu pe gustul tuturor invitaţilor, fără excepţie”, mai spune cheful.

Concentrarea organizatorilor a fost la cote maxime, însă, din timpul pregătirilor nu au lipsit momentele amuzante.

„Trebuie să fim şi foarte stricţi şi duri câteodată. Ştiţi, când organizezi o nuntă aşa de importantă, trebuie să fii atent la orice detaliu”, spune chef Ştefan Popescu.

Chef Orlando Zaharia va pregăti unul dintre momentele speciale ale evenimentului.

„Este vorba de o zonă în care noi vom găti live, live cooking, unde se pot întâmpla multe lucruri, nu pot să vă spun ce”, a încheiat Orlando Zaharia, chef.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi, are loc astăzi, la Palatul Știrbey de lângă București, în Buftea, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile