Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Primele imagini cu dezastrele provocate de tornadele din SUA. Mai mulți oameni au murit și sute de mii sunt fără curent electric

Primele imagini cu dezastrele provocate de tornadele din SUA. Mai mulți oameni au murit și sute de mii sunt fără curent electric

Avem primele imagini ale dezastrului lăsat în urmă de tornadele care au măturat Statele Unite ale Americii: case distruse și cel puțin patru morți, printre care și un bebeluș de patru luni. Sute de mii de oameni au rămas fără curent electric.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Oficialii din Oklahoma au confirmat că cel puțin patru persoane au fost ucise, inclusiv un bebeluș, în urma unei tornade care s-a produs sâmbătă seara.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu ravagiile făcute de tornadă.

[GAL layout="4"]

Amenințarea persistă încă. Aproape 47 de milioane de oameni, din Missouri până în Texas, sunt expuși riscului de vreme severă, inclusiv tornade, ploi torențiale și inundații. Centrul de prognoză a ridicat amenințarea de furtună severă la nivelul 3 din 5. În Nebraska, o tornadă a măturat vineri o suburbie a orașului Omaha.

"Auzeam cum totul era aruncat deasupra noastră și era foarte înfricoșător. A fost foarte înfricoșător. Am fost foarte speriată", a spus o localnică.

Una dintre tornadele care au lovit acolo a fost clasificată inițial la nivel trei, cu rafale de vânt de peste 217 kilometri pe oră, potrivit serviciului național de meteorologie. Guvernatorul statului Nebraska a spus că a fost un miracol faptul că nu s-au raportat decese. Un bărbat a spus că hotdogii i-au salvat viața.

"Eram la benzinărie și luam hotdogi, și mi-au salvat viața, hotdogii mi-au salvat viața", a spus acesta.

Subiecte în articol: SUA tornade curent electric morti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile