Antena 3 CNN Politică Imagini cu Nicolae Ciucă de pe front. Liderul PNL şi-a lansat clipul de promovare pentru celebra sa carte

Imagini cu Nicolae Ciucă de pe front. Liderul PNL şi-a lansat clipul de promovare pentru celebra sa carte

de Milena Niță    |   

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, îşi promovează cartea cu ajutorul unui film. Este vorba de un montaj cu imagini de la luptele la care a participat în momentul în care era ofiţei MApN, dar şi de la evenimentele la care a participat în calitate de premier şi preşedinte al Senatului. 

Un videoclip de promovare a cărţii şefului PNL, Nicolae Ciucă, intitulată „În slujba ţării”, a fost lansat joi, acesta incluzând imagini din lupte din Afganistan şi Irak. În acestea apare şi Ciucă, pe atunci comandant al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”.

În videoclip sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004.

Ciucă povesteşte despre o misiune în care „a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri”.

„Una dintre ele a lovit la o jumătate de metru în rambleul drumului, în faţa transportorului în care mă aflam”, relatează el.

În videoclip sunt şi imagini cu regizorul Sergiu Nicolaescu, vorbind despre misiunile soldaţilor.

De asemenea, sunt prezentate şi alte momente din cariera lui Nicolae Ciucă, videoclipul încheindu-se cu coperta cărţii acestuia, „În slujba ţării”, care urmează să fie disponibilă în curând pe site-ul nicolaeciuca.ro.

 

Subiecte în articol: Nicolae Ciucă carte soldat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile