Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Imagini cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane aterizate la Baza 86 Aeriană Borcea

Radu Tudor: Imagini cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane aterizate la Baza 86 Aeriană Borcea

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat imagini exclusive cu avioanele de luptă F16 ale Forțelor Aeriene Americane care au aterizat astăzi la Baza 86 Aeriană Borcea.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un detașament al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii din Europa, compus din aproximativ 100 de militari și patru aeronave F-16 Fighting Falcon, au sosit astăzi, în Baza 86 aeriană "Locotenent Gheorghe Mociorniță” de la Borcea, în contextul intensificării atacurilor Rusiei asupra Ucrainei, în proximitatea frontierelor României.

[GAL layout="5"]

Militarii americani vor executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită, precum și misiuni de antrenament în comun cu militari și aeronave F-16 Fighting Falcon din cadrul Forțelor Aeriene Române.

Citește și: Radu Tudor: "Ucrainenii au atacat la Sevastopol cu rachete Storm Shadow, lansate din regiunea Bugeac. Cartierul General al Flotei ruse la Marea Neagră, scos din funcțiune"

Jurnalistul Radu Tudor a făcut publice pe pagina sa de Facebook fotografii exclusive cu avioanele de luptă.

Subiecte în articol: radu tudor avioane f16
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile