Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ieșise din blocul din Brăila în care locuia, când a văzut ceva cu totul neașteptat. „Erau chiar acolo! Este înfiorător” (VIDEO)

Ieșise din blocul din Brăila în care locuia, când a văzut ceva cu totul neașteptat. „Erau chiar acolo! Este înfiorător” (VIDEO)

Ieșise din blocul în care locuia, din Brăila, când a avut parte de o imagine desprinsă parcă dintr-un film de groază. Erau chiar acolo!

Doi tineri, care se comportau ciudat, stăteau pe scările blocului. Cel mai probabil, tinerii erau drogați. Potrivit locatarilor, cei doi vin des în acest loc și chiar lasă seringi folosite în zonă. 

„Ei vin mereu, cam in fiecare zi, la scara din spate. Multi vecini i-au vazut si tavaliti pe jos, strigand… Alteori, mergeau exact ca cei pe care ii mai arata la televizor, aia drogati. Eu am gasit chiar si seringi cu ac de cateva ori. Daca le spui ceva, fac urat si nu stii cum reactioneaza. Oricum, speram ca poate se sesizeaza cineva. Sunt si copii care se joaca in spatele blocului, mai ales acum ca e cald”, a precizat femeia, care i-a înregistrat, scrie infobraila.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile