Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de cadouri potrivite pentru femeile cochete

Idei de cadouri potrivite pentru femeile cochete

Femeile cochete sunt destul de greu de surprins atunci când vine vorba de cadouri, dar nu imposibil.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Fiecare dintre noi avem în viața noastră o doamnă cochetă, întotdeauna îmbrăcată elegant și rafinat, care lasă un parfum fin în urma ei. Așa că, dacă vrei să o surprinzi, avem noi câteva idei inspirate de cadouri pentru femeile cochete!

Accesorii

Femeile cochete iubesc accesoriile fine, iar aici ne referim la esarfe din mătase sau bijuterii. Dacă cunoști suficient de bine persoana pe care vrei să o surprinzi cu un cadou, ci siguranță vei alege o eșarfă, un colier sau o pereche de cercei pe gustul ei. Accesoriile reprezintă un cadou cu care nu poți da greș într-o astfel de situație, cu condiția că trebuie să fii atent să nu pici în capcana kitch-ului. Lucrurile care par ieftine sau care ies prea mult în evidență prin strălucire nu vor fi niciodată pe placul unei doamne cochete.

Genți

O geantă damă este un alt cadou inspirat pentru o femeie delicată și elegantă. În alegerea unei genți trebuie totuși să ai grijă la materialul din care a fost realizată – preferabil din piele naturală, la stil, compartimentare și de ce nu, brandul. Dacă știi că femeia căreia vrei să îi oferi cadou o geantă preferă un anumit brand, poți fi sigur că nu vei da greș dacă vei cumpăra o poșetă de la acel brand. Vei primi la schimb multe zâmbete și recunoștință pentru atenția cu care ai ales cadoul.

Te poți orienta către orice tip de geantă, în funcție de preferințele doamnei. Poți alege o geantă plic, potrivită pentru un eveniment cocktail, sau un rucsac dama rafinat, pe care îl poate purta zilnic, la birou.

Răsfăț

Femeile cochete au grijă de ele, așa că, le poți surprinde cu un parfum fin sau cu produse de îngrijire corporală de calitate. Dacă ai o relație apropiată cu doamna în cauză, îi poți face cadou chiar și un masaj, o zi de relaxare și răsfăț la un SPA sau la un salon de cosmetică. Un astfel de cadou tip experiență este perfect pentru momentele în care ai epuizat toate ideile de cadouri materiale.

Flori

Orice cadou oferi unei femei trebuie să fie însoțit întotdeauna de un buchet de flori. Și cu toții știm cât de mult iubesc doamnele florile. Dacă apari la o aniversare cu un buchet sau un aranjament realizat din florile preferate ale sărbătoritei, vei vedea că nici nu va mai conta atât de mult cadoul material. Dacă alegi să oferi doar un buchet de flori, nu uita să atașezi și un bilețel cu gândurile bune pe care vrei să le transmiți doamnei respective.

Așa că, data viitoare când trebuie să faci cadou unei doamne cochete, ia-ți puțin timp pentru a analiza detaliile și pentru a observa ce fel de lucruri îi plac. În acest fel vei putea să iei un cadou potrivit, care să se plieze pe gusturile ei. Cadoul pentru o femeie elegantă și rafinată necesită mai mult timp și efort, însă dacă îl alegi pe cel mai bun, îți garantăm că și reacțiile pe care le vei primi vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben