Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Idei de cadouri pentru toată lumea. Ce poţi cumpăra pentru fiecare membru al familiei

Idei de cadouri pentru toată lumea. Ce poţi cumpăra pentru fiecare membru al familiei

Alegerea cadourilor de Crăciun poate fi influențată de mai mulți factori. Iată câteva criterii care ar putea fi luate în considerare atunci când alegi cadouri pentru cei dragi.

de Georgiana Adam    |   

Dacă persoana iubește arta, un cadou perfect ar putea fi o carte inspirațională. Dacă îi place să facă sport, poți opta pentru un echipament sportiv sau bilete la meciuri sau evenimente din domeniu. Iar daca este pasionată de gătit, există o varietate de opțiuni, de la ustensile de bucătărie până la cursuri cu bucătari celebri.

De exemplu, un smartwatch de ultimă generație poate fi partenerul ideal pentru cei activi. Cu un ecran mai mare si un design elegant, acesta permite monitorizarea stării de sănătatea, a somnului și personalizarea antrenamentelor, în funcție de nevoile și obiectivele de wellness ale fiecăruia.

Nu întotdeauna mai mult înseamnă mai bine. Un singur cadou de înaltă calitate și gândit poate avea un impact mai mare decât mai multe lucruri de calitate mai scăzută.

De exemplu, un televizor potrivit pentru întreaga familie. Transformându-se într-o operă de artă când nu este în uz, acesta aduce o notă artistică și personalizată în fiecare încăpere. Cu designul său modern și opțiunile de personalizare a ramelor, poate deveni o piesă centrală ce încântă atât ochiul, cât și sufletul, oferind o experiență vizuală inedită.

Dacă persoana este pasionată de tehnologie, un cadou care reflectă cele mai recente inovații sau un gadget high-tech ar putea fi o alegere excelentă. Gândește-te la modul în care tehnologia respectivă ar putea îmbunătăți viața destinatarului. De exemplu, o tabletă sau un smartwatch pot aduce o mulțime de funcționalități utile în viața de zi cu zi.

Pentru doamne, un telefon de ultimă generație le va aduce zâmbetul pe buze. Acesta poate fi un partener de nădejde pentru fotografii creative. Cu ecranul frontal flex, vor surprinde momente unice din unghiuri inedite, făcând fiecare poză captivantă și expresivă. Iar pentru adolescenți o tabletă. Cu culori vibrante, ecran fluid și protecție a ochilor, este perfectă pentru explorare și distracție în siguranță. Rezistență la apă și praf, bateria puternică și opțiunea de conectare prin eSIM fac din ea partenerul perfect pentru aventuri și creativitate.

În final, cel mai important este să alegi cadourile cu gândul la persoana are le va primi și să încerci să transmiți, prin alegerea ta, cât de mult îți pasă de ea și de ceea ce o face fericită.

Dacă sunteți din București, este important să știți că în aceste zile cei mici sunt așteptați la Muzeul Mina pentru a crea desene care, în final, le pot aduce chiar și premii: 10 telefoane de ultima generatie si 10 smartwatchuri. Tot ce trebuie sa faceti este sa inscrieti desenul copilului vostru in concurs si sa urmati pasii de acolo. 

"Am creat la Mina un spațiu al creativității și al descoperirilor pentru cei mici, un spațiu în care tehnologia devine un instrument magic. Pentru noi magia înseamnă un desen, un zâmbet pe care tehnologia îl inspiră și îl ajută să devină realitate. Prin intermediul activării, aprinde magia sărbătorilor cu Galaxy, ne dorim să inspirăm părinții în a oferi celor mici experiența de a își expune desenele lor într-un muzeu de artă. Cu cât mai multe desene cu atât brand-ul nostru va ajuta la umplerea unei urne cu jucării, destinate copiilor mai puțin favorizați, aducându-le astfel un zâmbet de sărbători.", a spus Simona Panait, Director de Marketing.

În această perioadă, este mai important ca oricând să ne gândim și la copiii pentru care cadourile de Moș Crăciun rămân doar în povești.

INSCRIE DESENUL COPILULUI TĂU PE WWW. SAMSUNG.COM ȘI POȚI CÂȘTIGA 10 TELEFOANE ȘI 10 CEASURI SMART

Subiecte în articol: Numai de bine
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile