Antena 3 CNN Conținut plătit Iată ce variante ai când un fișet metalic se apropie de capacitatea sa maximă

Iată ce variante ai când un fișet metalic se apropie de capacitatea sa maximă

Desfășurarea activităților într-o manieră profesională și productivă se află în strânsă legătură cu organizarea corespunzătoare a spațiului de lucru.

de Georgiana Adam    |   

Atât antreprenorii care vor să descopere metoda corectă de organizare, cât și persoanele care lucrează la domiciliu trebuie să investească în piese de mobilier rezistente, încăpătoare și eficiente.

Din acest punct de vedere, cea mai bună soluție este reprezentată de un fiset metalic, accesoriul ideal pentru depozitarea actelor și documentelor importante. Există numeroase beneficii asociate cu utilizarea unui astfel de fișet, printre care se numără și faptul că vei putea aranja actele astfel încât să le găsești rapid când ai nevoie de ele.

În plus, utilizarea unei piese de mobilier special creată pentru documentele de lucru va crea un spațiu organizat, ceea ce te va ajuta să te concentrezi mai ușor și va crește nivelul de productivitate în rândul angajaților și nu numai. Afacerea ta va prospera și vei vedea că, pe parcurs, se strâng mai multe acte care trebuie ordonate și depozitate într-un loc sigur.

Așadar, cum procedezi atunci când un fișet metalic se apropie de capacitatea sa maximă? Descoperă, în continuare, câteva soluții pe care le poți lua în considerare!

Investește într-un clasificator metalic!

Dacă deții un fișet a cărui capacitate a fost deja depășită și ai nevoie de o soluție rapidă și ergonomică, optează cu încredere pentru un clasificator metalic. Deși dimensiunea acestuia este considerabil mai mică, puterea sa de stocare este impresionantă.

De exemplu, dacă alegi un model cu lungimea de 450 de mm, lățimea de 610 mm și înălțimea de 731 mm, vei beneficia de o piesă de mobilier cu o construcție sudată robustă. Fiecare sertar suportă o greutate de maximum 10 kg și poate susține până la 50 de dosare suspendate. Totodată, poți opta pentru un alt model, cum este clasificatorul cu patru sertare, fiecare dintre acestea putând suporta 20 de kg.

Ia în considerare posibilitatea de a achiziționa un nou fișet metalic!

Deși clasificatorul metalic este o soluție excelentă, există posibilitatea ca numărul dosarelor să crească și să apară nevoia unui nou fișet! Dacă te afli în această situație, este indicat să optezi pentru un fișet înalt și spațios, în care să poți depozita toate actele în siguranță.

Alege un fișet metalic cuprinzător, care să fie dotat cu minimum patru rafturi ori cu trei rafturi și casetă. Profită de ocazie pentru a descoperi și numeroase oferte, care îți oferă diferite beneficii, precum cinci bibliorafturi cadou, ideale pentru organizarea documentelor, ori alte produse, cum este gelul dezinfectant Hyigenium.

În plus, dacă optezi pentru un furnizor de încredere, precum Viamond, nu te bucuri doar de un raport calitate-preț excelent, ci și de o garanție de trei ani. Indiferent de piesa de mobilier aleasă, aceasta va fi livrată deja asamblată, aspect care contribuie atât la confortul, cât și la siguranța ta!

Totodată, poți opta pentru pachetul care include atât un clasificator, cât și un fișet metalic, ambele vopsite în culoarea aleasă de tine. Astfel, vei avea suficient spațiu pentru a ordona eficient și corespunzător documentele importante și pentru a te bucura de un spațiu de lucru organizat!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile