Antena 3 CNN Actualitate Inedit I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant. Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. Ce se întâmplase de fapt?

I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant. Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. Ce se întâmplase de fapt?

I s-a spus că iubitul ei a murit. A suferit mult după pierderea sa. După câțiva ani, într-o zi a intrat într-un restaurant.

Când a dat comanda, a înțeles cruntul adevăr. În tot acest timp trăise de fapt o minciună.

Iubitul ei era chiar viu și nevătămat și se afla în fața ei, lucrând ca bucătar în respectivul local.

Australianca pe nume Rachel a povestit pentru ABC situația ciudată în care s-a aflat. Evident, a provocat o scenă și a fost dată afară din restaurant.

Rachel avea doar 18 ani când a început relația cu bucătarul. A recunoscut că totul era „chiar drăguț”, totuși lucrurile s-au schimbat când el și-a pierdut jobul și a început să împrumute bani de la ea. 

I-a dat o parte, dar când s-au despărțit câteva luni mai târziu, el a refuzat să-i mai dea restul și nu-i mai răspundea la mesaje. 

Lucrurile au devenit și mai ciudate, când mobila a început să dispară. Într-o zi, mama lui a anuntat-o că fiul ei a murit. „Sună stupid retroactiv, dar nu ai motive să te îndoiești. Dacă sun și îți spun că mama a murit, nu e ca și cum mi-ai cere un certificat de deces”. 

Când s-a întors acasă, doi ani mai târziu, fata l-a descoperit pe fostul iubit lucrând la restaurantul local. „Am fost pur și simplu șocată”. 

Deși s-a adresat poliției, aceștia au declarat că nu pot să intervină. Rachel susține că nu mai vrea decât să afle răspunsul la două întrebări, atât, scrie Mirror.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile