Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Scapa de batai de cap cu husa de coltar potrivita!

Scapa de batai de cap cu husa de coltar potrivita!

Coltarul este o piesa de mobilier care se bucura constant de mare succes, deoarece prezinta mai multe avantaje fata de o canapea clasica.

de Georgiana Adam    |   

Datorita formei sale deosebite, un coltar acopera un spatiu din camera altfel nefolosit, care devine disponibil atat pentru socializare, cat si pentru odihna si relaxare. Poti sa stai intr-o pozitie la fel de confortabila precum cea oferita de un pat si, in acelasi timp, poti sa il folosesti si drept canapea.

Ca sa profiti din plin de toate avantajele oferite de aceasta piesa de mobilier, ideal este sa o protejezi folosind o husa pentru coltar. Acest accesoriu ii prelungeste cu mai multi ani durata de viata si, in acelasi timp, poate contribui la imbunatatirea decorului din intreaga camera.

Setul de huse multielastice Jacquard fara volan

Aceasta husa coltar si fotoliu reprezinta o alegere pe care nu o vei regreta vreodata. Ofera personalitate coltarului si intregii camere, contribuind astfel la realizarea unui decor deosebit in care sa iti primesti oaspetii.

Calitatile tesaturii Jacquard o fac sa se bucure de aprecierea tuturor celor care o utilizeaza. Este un tip de tesatura scumpa, care iese in evidenta printr-o rezistenta si o durabilitate deosebite. Isi pastreaza perfect forma si culoarea, iar la spalare nu se sifoneaza. Nici nu se scamoseaza, astfel incat nu necesita calcare.

Practic, tot ce ai de facut este sa fii atent atunci cand o montezi. Se aseaza pe obiectul de mobilier incepand din partea de sus, cu grija ca eticheta aflata pe interiorul husei sa vina in partea din spate. Produsul este redus de la pretul initial de 799 de lei, iar acum poate fi cumparat din magazinul online patulmeu.ro pentru suma de numai 549 de lei.

Set de huse multielastice Jacquard cu volan

Volanele din partea de jos reprezinta un element de decor apreciat de multe persoane, deoarece confera o eleganta suplimentara intregii camere.

Si aceasta husa pentru coltar beneficiaza de toate avantajele oferite de produsele realizate din tesatura speciala Jacquard:

• sunt multielastice;

• sunt extensibile in toate directiile;

• nu isi pierd flexibilitatea si nici nu se deformeaza la intindere;

• au un model in relief, care contribuie la un decor deosebit;

• sunt realizate dintr-un material de calitate premium.

Produsul este disponibil pentru numai 549 de lei, redus de la suma de 799 de lei.

Husa elastica si creponata, cu volan

Confectionata din bumbac si lycra, husa pentru coltar si canapea preia cu usurinta, datorita elasticitatii celor doua materiale, forma obiectului de mobilier. Prin urmare, se potriveste pentru mai multe tipare si marimi. Intr-adevar, este disponibila pentru o gama variata de coltare, cu lungime minima de 350 de centimetri si lungime maxima de 500 de centimetri.

Inainte de efectuarea comenzii, se recomanda masurarea obiectelor de mobilier. Pentru a sta bine intinsa, o husa coltar trebuie fixata intre spatar si sezut, cu ajutorul unor baghete pentru fixare.

In acest scop, trebuie sa te asiguri ca intre sezut si spatar se pot introduce 3-4 degete, adica e disponibil un spatiu cu latimea unui lat de palma. Daca o achizitionezi acum, beneficiezi de o oferta speciala. In loc de pretul normal de 449 de lei, o poti achizitiona pentru numai 299 de lei.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile