Antena 3 CNN Actualitate Locale "Este un colț de Rai": Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac s-a deschis parțial | Lucrările, întrerupte din cauza vremii prea calde

"Este un colț de Rai": Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac s-a deschis parțial | Lucrările, întrerupte din cauza vremii prea calde

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac își așteaptă turiștii. Deși vremea caldă a condus la întreruperea lucrărilor, oaspeții continuă să fie surprinși de frumusețea locului.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În această vacanță de iarnă, sute de turiști au ajuns la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Cu toate acestea, din cauza temperaturilor ridicate, hotelul nu a putut fi finalizat, doar o singură cameră fiind dată în folosință până acum.

De această dată, petrecerea de la Hotelul de Gheaţă din Sibiu a avut tema "Art and Ice", iar fiecare cameră a purtat numele unor artişti celebri din România, dar și din străinătate.

"Am rămas plăcut surprinși. Nu ne-am gândit că poate fi un colț de Rai chiar aproape de noi, de Sibiu", a spus un turist.

Citește și: Focuri de artificii impresionante în România, de Revelion. Imagini cu spectacolul de pe cer, în marile orașe din țară

"Este foarte interesant, parcă suntem pe un alt tărâm. Nu-mi pot imagina cum a fost construit", a spus un alt turist.

După ce vremea se va răci, constructorii vor începe lucrările pentru Ice Hotel. Complexul turistic construit din gheaţă va avea 24 de camere.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile