Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND 25-27 IANUARIE. Taurii nu mai găsesc motivație, Fecioarele se implică în conflicte puternice

HOROSCOP WEEKEND 25-27 IANUARIE. Taurii nu mai găsesc motivație, Fecioarele se implică în conflicte puternice

HOROSCOP BERBEC

În acest weekend vrei să te bucuri de relaxare. Petreci timp cu partenerul/partenera și vă bucurați de momentele de liniște și intimitate. Te lași purtat de imaginație.

HOROSCOP TAUR

Nu găsești motivația să te ocupi de lucrurile importante. Vrei să pui pauză responsabilităților și să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Încearcă să-ți organizezi timpul.

HOROSCOP GEMENI

Vrei să-ți planifici mai bine timpul, astfel încât, în acest weekend, te ocupi de organizarea pe care ai tot amânat-o. În plus, te întâlnești cu prieteni vechi și vorbiți despre amintirile pe care le aveți.

HOROSCOP RAC

Îți petreci weekendul în casă. Te bucuri de liniște și de confortul oferit de propriul pat. Faci lucrurile pe care nu ai avut timp să le faci în timpul săptămânii: citești, te uiți la un film sau pur și simplu lenevești.

HOROSCOP LEU

Începi să te gândești din ce în ce mai mult la detalii. Analizezi fiecare lucru pe care îl ai de făcut și te gândești cum îți poți maximiza șansele de reușită.

HOROSCOP FECIOARĂ

O să ai parte de un conflict minor cu o persoană dragă ție. Totuși, nu lăsa micile neînțelegeri să strice o relație de prietenie. Încearcă să mai renunți la orgoliu.

HOROSCOP BALANȚĂ

Ești agitat. Nu reușești să te hotărăști ce îț dorești să faci pe viitor, iar presiunea este din ce în ce mai mare. Încearcă să ai mai multă încredere în tine.

Mai multe, pe Jurnalul.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion