Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iunie 2020. Taurii au ocazia să-și înfrunte o mare temere

Horoscop iunie 2020. Taurii au ocazia să-și înfrunte o mare temere

Horoscop iunie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie.

Orientările principale din horoscopul Taurului în luna iunie 2020 sunt necesitatea adoptării unei sporite flexibilități în sfera socială, având potențialul să-ți înlesnească o integrare fericită printre oameni, o activitate mentală alertă, febrilă, explorarea fertilă a lumii tale interioare, o viață amoroasă focalizată pe valori comune, dar și pe riscuri, și una financiară avantajoasă.

Grație sextilului dintre Mercur și Uranus din 5 iunie 2020 mintea îți strălucește prin ingeniozitate, originalitate, și poți zgâlțâi prejudecățile unor oameni prin ideile tale năstrușnice. Ești străbătut de o energie nervoasă intensă și-ți vine greu să stai locului prea mult timp.

Tot pe 5 iunie 2020, Luna plină din Săgetător te inspiră să-ți înfrunți temerile. Dacă eviți de ceva vreme o situație neplăcută, ia-ți inima în dinți și abordeaz-o frontal. Printr-o atitudine fermă ai putința să-ți transformi neliniștea în seninătate, pesimismul în optimism.

În a doua parte a lunii, viața ta socială este învălmășită de numeroase fluxuri și refluxuri. Are loc o reconfigurare subtilă dar hotărâtoare a lumii din jurul tău, așa că este necesar să fii cât mai adaptabil și să-ți pui la treabă simțul diplomatic.  

Continuarea, pe Diane.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile