Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Ce zodii își spun adio anul viitor și care își găsesc sufletul pereche?

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Ce zodii își spun adio anul viitor și care își găsesc sufletul pereche?

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Unele zodii îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Berbec - Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuşi, s-ar părea că poţi respira uşurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investeşti şi să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ţine-i aproape pe cei care contează.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poţi lucra la consolidarea relaţiei de cuplu şi la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoţional mai profund. În februarie şi martie, reflectorul cosmic se aţinteşte pe viaţa ta socială, semn că poţi să-ţi faci prieteni noi şi suda amiciţiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime, indiciu cum că-ţi vine uşor să legi relaţii şi să le menţii. Dispui de toate atuurile pentru a-ţi forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreţii şi să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viaţa sentimentală, fiind avantajaţi/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinţilor în iulie sau poate nişte complicaţii în cazul celor care au copii dintr-o altă relaţie anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunţă o perioadă propice oficializării relaţiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afişarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forţe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Aşa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte şi unele obstacole, suficient de mari încât să te înveţe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel, dar şi suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Taur

Anul 2019 poate fi unul al cultivării lucrurilor bune care s-au întâmplat în viaţa ta personală în cel precedent, dar şi unul care poate aduce tot felul de obstacole care te vor aduce mai aproape de persoana iubită şi vor suda şi mai mult relaţia dintre voi doi. Aşadar, ceea ce uneşte anul acesta, cu greu vor dezbina următorii, indiferent ce aduc.

În primul trimestru al anului, atât viaţa sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât şi cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toţi dintre ei sunt de calitate.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuşi lucrurile în viaţa ta socială şi revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine şi cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forţi dintre tine şi cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite. În august, dar mai ales septembrie, aceştia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental şi-i vor face să încerce mai mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflaţi/te în relaţii cu ştate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună. Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine şi nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată un an în care se întâmplă lucruri bune pe plan relaţional şi social în viaţa ta, dar mai apar totuşi şi unele episoade care te pun pe gânduri dacă tu şi partenerul sau în relaţia cu amicii te îndrepţi în direcţia bună. Nu abandona drumul pe care te afli, dar nu înceta să înveţi.

Mai multe pe cereshoroscop.com

Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog