Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum recunoaștem zodiile de apă: Racul, Scorpionul și Peștii

HOROSCOP. Cum recunoaștem zodiile de apă: Racul, Scorpionul și Peștii

HOROSCOP.Cele trei semne zodiacale care sunt semne de apă sunt Racul, Scorpionul și Peștii. Racul este semnul cardinal, Scorpionul este semnul fix, iar Peștii sunt semnul mutabil.

Caracteristicile zodiilor de apă

HOROSCOP. Cea mai importantă caracteristică a zodiilor de apă o reprezintă emotivitatea puternică, prezentă în toate acțiunile și deciziile acestora. Racii, Scorpionii și Peștii sunt intuitivi și senibili și trăiesc totul cu o intensitate mult mai mare decât ceilalți. 

HOROSCOP. Manifestă o mare compasiune și grijă față de cei din jur, sunt empatici, buni ascultători și au capacitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor. 

HOROSCOP. Semnele de apă sunt deranjate foarte tare de trădare. Nu suportă sub nicio formă să fie trădate și fiecare dintre ei se manifestă diferit. Fiind foarte sensibili, Racii ar putea să sufere foarte mult, Peștii să se distanțeze, iar Scorpionii inclusiv să se răzbune. 

HOROSCOP. Nativii zodiilor de apă sunt deschiși la schimbări de tot felul, fie că vorbim despre locul de muncă, reședință, țară. 

HOROSCOP. La nevoie, sunt primii pe care poți conta atunci când vrei să vii cu ceva nou, abătându-te de la căile bătătorite. În plus, ei pot contribui la reușita noilor proiecte cu perfecționismul lor, cu atenția la detalii și execuția ireproșabilă. 

HOROSCOP. Zodiile de apă sunt foarte sensibile, atente la detalii și au un simț artistic foarte dezvoltat, de cele mai multe ori fiind și talentați. Cu toate acestea, pot fi ușor de descurajat.  

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet