Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum îşi gestionează zodiile banii - LEII investesc mult în imagine

HOROSCOP. Cum îşi gestionează zodiile banii - LEII investesc mult în imagine

Fiecare nativ are un mod aparte de gestionare a propriilor resurse financiare. Se spune că semnele de pământ ar fi cele mai econome, iar cele de apă şi aer ar fi cele mai cheltuitoare, iar semnele de apă sunt adeptele investiţiilor de orice fel. În cele ce urmează aflăm cum îşi gestionează fiecare zodie, banii. 

Berbec: deşi se străduieşte să facă economii, îi este greu să nu umble la banii din cont. Nativele Berbec obişnuiesc să cheltuiască mulţi bani la coafor şi shopping, iar nativii nu se pot abţine din a-şi cumpăra o maşină din cele mai nou apărute, pentru a fura privirile tuturor.

Taur: sunt adepţii economiilor şi a gestionărilor tuturor bunurilor deţinute, considerând că siguranţa sa economică este un fel de refugiu şi linişte sufletească. Nu par să cheltuiască bani pe lucruri nefolositoare.

Gemeni: sunt adepţii cheltuielilor, iar profiturile obţinute obişnuiesc să le investească, deşi uneori e riscant, asumându-şi astfel, acest risc. Nativele sunt nişte iubitoare a shopping-ului de orice fel, iar nativii sunt adepţii produselor de tehnologie şi a călătoriilor.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

Subiecte în articol: Horoscop zodii bani
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?