Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii evită conflictele, Vărsătorii găsesc soluții la probleme importante

Horoscop 21 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii evită conflictele, Vărsătorii găsesc soluții la probleme importante

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat marți, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 21 aprilie.

Horoscop. Berbec - au spirit de observație, știu să critice dar și să vină cu soluții sau sugestii pozitive.

Horoscop. Taur - îi surprind pe alții vorbind despre teme care îi pot răscoli, sau îi pot enerva. Dar preferă să nu intre în conflict.

Horoscop. Gemeni - sunt distribuitor de informații și vești, au un tonus foarte bun și o optică foarte optimistă asupra informațiilor pe care le vehiculează.

Horoscop. Rac - pot lua decizii sau se comportă ca niște ghizi pentru persoanele din jurul lor. Le dau sfaturi și uneori pot lua decizii pentru ei.

Horoscop. Leu - au planuri de viitor, unele țin de o viitoare vacanță, alte planuri țin de activitățile lor. Primesc vești de la persoane din străinătate. 

Horoscop. Fecioară - ziua poate aduce rezolvarea unor proiecte sau activități, dar, cu ajutorul altor persoane care sunt foarte dibace. 

Horoscop. Balanţă – au discuții importante, cu persoane importante. Poate fi vorba despre partenerul de viață, dar poate fi și o persoană căreia aleg să îi spună tot ce au pe suflet.  De asemenea, au parte de propuneri foarte bune. 

Horoscop. Scorpion - muncesc cu avânt, au rezultate foarte bune, vin cu niște idei foarte avangardiste, sau poate cineva le sugerează și ei le aplică. Țin pasul cu timpurile.

Horoscop. Săgetător - au și asăzi dispoziție de flirt, de amuzament știu să se distreze dar știu să îi distreze și pe cei din jur.

Horoscop. Capricorn - au o atmosferă bună, discută despre lucruri care îi apăsau și în felul acesta se descarcă sau găsesc soluții împreună cu cei din jur. 

Horoscop. Vărsător - fac ședință sau au o agendă destul de încărcată, au tot felul de idei și găsesc soluții, rezolvări la proiectele pe care le desfășoară. 

Horoscop. Peşti - ziua aduce istețime financiară, fie nu cheltuiesc, fie știu să valorifice ceva ce au în acest moment și să nu mai facă o cheltuială financiară. În tot cazul, banii rămân în pușculiță. 

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet