Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii se gândesc la vacanță, Fecioarele sunt orientate pe sănătate

Horoscop 20 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii se gândesc la vacanță, Fecioarele sunt orientate pe sănătate

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat luni, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 20 aprilie.

Horoscop. Berbec - atenție la emoțiile care sunt foarte violente sau mult prea energice. Fiți puțin mai detașați pentru că este posibil ca lucrurile să nu fie chiar cum le simțiți. 

Horoscop. Taur - pot avea o zi bună dacă sunt cumpătați. Atât la masă, cât și la vorbă. Au nevoie să își încarce bateriile în tihnă.

Horoscop. Gemeni - socializează cu mare plăcere, schimbă informații în tihnă și au chef de glume. Unii chiar flirtează.

Horoscop. Rac - ziua poate aduce dorința de a face lucruri, mai ales că, dacă vor să se ocupe de familie, totul depinde de ei.

Horoscop. Leu - își îndreaptă gândurile către țări îndepărtate, către vacanța care o să vină, dar și către persoanele de la care primesc vești bune. 

Horoscop. Fecioară - sunt orientate mai mult către sănătate, către îngrijire și au chef să elimine ceva ce nu au apucat să facă .

Horoscop. Balanţă – relațiile personale sunt subliniate, aspectele sunt destul de bune, în sensul în care pot instaura armonia în familie și în relația conjugală.

Horoscop. Scorpion - sunt puși pe treabă, sau cel puțin așa sunt aspectele. Se duc cu gândul la muncă sau la diferite activități pe care trebuie să le desfășoare. 

Horoscop. Săgetător - sunt într-o dispoziție foarte bună, mai ales în a doua jumătate a zilei. Au chef de glume și știu să amuze pe toată lumea.

Horoscop. Capricorn - sunt orientați mai mult către binele personal sau către tihnă și liniște și aduc o contribuție de pace și comuniune în familie.

Horoscop. Vărsător - au dispoziție de comunicare și le-ar prinde bine o excursie sau ceva mai multă mișcare, așa că exercițiile în casă sunt de mare ajutor pentru ei.

Horoscop. Peşti - ziua aduce un spirit practic. Au îndemânare și îi surprind pe cei din jur făcând lucruri, chiar în bucătărie, sau cine știe cu ce idei aplicate. 

Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog