Antena 3 CNN Horoscop Horoscop bani Cristina Demetrescu. Conjunctură astrală deosebit de benefică pentru finanțele acestor zodii

Horoscop bani Cristina Demetrescu. Conjunctură astrală deosebit de benefică pentru finanțele acestor zodii

Cristina Demetrescu a prezentat recent previziunile astrale pentru finalul lunii august 2022. Potrivit astrologului, unele zodii vor beneficia de protecție din partea astrelor, dar și ajutor financiar nesperat

de Gabriel Dano    |   

Iar printre zodiile care pot da lovitura din punct de vedere financiar se află Racii.

Aceștia își echilibrează bugetul. Le intră bani în cont din diferite surse, de la părinți, poate vând o bijuterie sau recuperează o datorie. Mai mult, pot achiziționa lucruri de valoare, care să le rămână peste ani.

Și Leii beneficiază din plin de conjunctura astrală a finalului de lună august. Se simt bine, au chef de dragoste și sunt generoși. Deci, își vor pemite să adune în jurul lor oamenii dragi cărora le place energia lor bună.

O altă zodie căreia astrele îi aduc o situație financiară foarte bună este Capricornul. Chiar dacă au un salariu fix, Capricornii beneficiază de tot felul de bonusuri. Este bine să negocieze cu răbdare și tact.

Astrologul Cristina Demetrescu. Povestea lumânării care arde continuu de aproape 5 secole

Astrologul Cristina Demetrescu povestit pe pagina sa de socializare detalii interesante despre o lumânare care arde continuu de aproape 5 secole.

Cristina Demetrescu a vizitat zilele acestea Catedrala Canterbury din Kent,  una dintre cele mai vechi și cele mai renumite biserici creștine din Anglia. Îndrăgitul astrolog a fost fascinat de un detaliu extrem de interesant despre care a vorbit într-una din postările sale.

"Lumânarea din imagine arde continuu din 1538, pe locul altarului lui Thomas Becket,  arhiepiscop de Canterbury,  martir și apoi Sfânt,  canonizat de Papa Alexandru III.

Altarul sau a fost distrus de vestitul Henric al VIII-lea, dar moartea i s-a tras cu 4 secole inainte,  de la disputele referitoare la drepturile bisericii catolice,  pe care le avea cu Henric al II-lea.  Din ordinul acestuia din urmă,  4 cavaleri au spart ușa Catedralei Canterbury și l-au asasinat pe Thomas Becket,  undeva în incintă,  nu sunt convinsă că pe locul lumânării", a scris Cristina Demetrescu pe pagina sa de Facebook.

 

 

Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile