Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Atenție! Acestea sunt cele mai materialiste zodii!

HOROSCOP. Atenție! Acestea sunt cele mai materialiste zodii!

Leu - Cand are bani putini, vrea sa faca bani multi. Cand are bani multi, vrea sa faca si mai multi. Leul se numara cu siguranta printre zodiile materialiste ale horoscopului european. Este practic si realist, ii place sa traiasca bine si confortabil si sa impresioneze prin stilul sau de viata. Va adopta de aceea de multe ori un stil de viata extravagant, costisitor. Este extrem de atasat de bani pentru ca banii ii pot conferi puterea de care are nevoie si il pot aduce chiar langa ceea ce-si doresc. Si este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a-i obtine...
 

Capricorn - Toate au un pret pe lumea asta... gandeste Capricornul. Inclusiv banii! Banii ii sunt extrem de dragi Capricornului pentru ca se zbate pentru ei, munceste din greu, vine cu idei noi, ii strange, ii inmulteste, ii cheltuieste cu precautie. Capricornul nu asteapta niciodata sa castige banii de-a gata, poate de aceea este si atat de retinut in a-i cheltui sau in a impartasi din ei si celor dragi. Capricornul este o zodie care nu prea are dare de mana. Nu prea stie ce inseamna generozitatea si a intinde o mana de ajutor (plina de bani!) unei persoane care are nevoie disperata de ea.

 

Taur - Taurul este una din zodiile care se tem extrem de mult de saracie si de lipsa banilor. Intotdeauna va dori sa aiba mai mult bani decat vrea sa dea. Intotdeauna va dori sa-i stranga frumos intr-un cont la banca pentru a-i avea acolo pentru zile negre. Intotdeauna va dori sa-i investeasca in obiecte palpabile, concrete, pe care sa le vada dispuse in caminul sau, de care privirea sa sa se poate bucura in voie. Banii il fascineaza pentru ca il fascineaza ceea ce poate realiza cu ei. Nu este cheltuitor si nu va cheltui niciodata banii fara sa se gandeasca bine inainte. Unii dintre Tauri au insa tendinta de a fi economi, prea economi, si chiar si fata de cei dragi. Manifestarile sale de afectiune se concretizeaza rareori in cadouri scumpe, extravagante, cumparate sub imboldul momentului.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben