Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acești patru nativi ai Zodiacului înving în orice dispută. Nici nu încerca să-i contrazici!

HOROSCOP. Acești patru nativi ai Zodiacului înving în orice dispută. Nici nu încerca să-i contrazici!

Nici nu îndrăzniți să începeți bătălii verbale cu acești nativi, pentru că veți pierde. Într-o dispută, ultimul cuvânt mereu să le va aparține lor. Orice contradicție, puțin probabil se va încheia cu succes pentru voi. Deci, evitați-i, pentru că niciodată nu-i veți putea convinge.

1. Taur

Taurul percepe orice dispută ca fiind o sarcină foarte importantă și responsabilă. El izbucnește destul de repede și niciodată nu refuză lupta. Din moment ce Taurul este conservator, el se opune ideilor noi sau schimbărilor bruște. E destul de riscant să începi o ceartă cu acest nativ, pentru că el nu va renunța niciodată la cuvintele sale și nu se va retrage, chiar dacă se înșală.

2. Leu

Nu încercați să-i răniți orgoliul. Lupta cu un Leu – este un joc periculos, cum de altfel și cu orice alt prădător. Sunt luptători de la naștere și sunt perfect capabili să se apere pe sine și punctul lor de vedere. Ego-ul Leilor nu le va permite niciodată să se retragă sau să recunoască greșelile.

Continuarea, pe Relatii.net.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion