Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc vești bune, Săgetătorii pun mâna pe niște bani!

HOROSCOP 7 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc vești bune, Săgetătorii pun mâna pe niște bani!

HOROSCOP 6 septembrie. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă dimineață, la Antena 3, horoscopul pentru 7 septembrie.

Zi saturniană astăzi, mai ales spre seară - conjuncție Lună - Saturn: dreptate și ordine.

HOROSCOP BERBEC - Tensionări la început de zi, pentru că au multe lucruri de făcut. Au sentimentul că nu le ajunge timpul.

HOROSCOP TAUR - Pot avea spre seară o veste foarte bună de la o persoană cu funcție, cu influență. Probabil că vă este confirmat un gest, o acțiune.

HOROSCOP GEMENI - O după-amiază foarte bună din punct de vedere financiar - fie descoperiți niște bani care au fost ascunși, fie rezolvați o problemă.

HOROSCOP RAC - Discuțiile conjugale pot ajunge la un consens, dar asta abia în ultimele ore ale zilei.

HOROSCOP LEU - Muncă, activitatea, după-amiază, foarte fructuoasă pentru că țintește banii. Toate planurile pe care vi le-ați făcut încep să fie puse în practică.

HOROSCOP FECIOARĂ - O zi minunată în planul ideiilor, al strategiilor, al proiectelor noi pe care le gândesc. Intrați într-o perioadă foate bună.

HOROSCOP BALANȚĂ - O zi minunată pentru familie și casă, ordonanți pe toată lumea, se ajunge la consens și găsiți rezolvări și de ordin administrativ.

HOROSCOP SCORPION - Foarte multe întâlniri. Vă întâlniți cu persoane care vă dau sfaturi foarte bune, de care țineți cont.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Bani! Economisiți și sunteți foarte mulțumiți fie pentru că investiți foarte bine, fie pentru că vă abțineți și nu faceți nicio cheltuială care era riscantă.

HOROSCOP CAPRICORN - Puneți mare accent pe sentimente, pe emoții și discutați despre planuri de viitor cu partenerul de viață. Viitorul sună bine!

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Spre după-amiază veți mai orientați spre sănătate. Vreți să faceți ceva într-un stil comod pentru dvs.

HOROSCOP PEȘTI - O zi minunată, cu întâlniri foarte inspiratoare, foarte frumoase. Primiți sfaturi și ajutor.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben