Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii se bazează pe instinct, Fecioarele discută cu autoritățile

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii se bazează pe instinct, Fecioarele discută cu autoritățile

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Informații și multe discuții astăzi. Fiecare are încăpățânările lui și trebuie să venim cu argumente. O zi în care informația, comunicarea, dar și abilitatea de a ne înțelege sunt subliniate de planete.

de Andreea Ştefan    |   

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, multe ședințe sau tot felul de dezbateri în legătură cu modul mai simplu, mai ușor sau logic de rezolvare a unor probleme și călătorii.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, bani care sunt discutați. Au nevoie de aprobarea unui șef, așa că vor cheltui foarte multe argumente, dar obțin până la urmă ce își doresc.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au instinct foarte bun în legătură cu propriile lor interese și se adaptează la o situație neprevăzută care apare.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce fie melancolie, fie preferă să stea de o parte pentru a-i asculta pe alții. Află tot felul de informații și chiar secrete.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii sunt într-o formă foarte bună social, au întâlniri diverse, se laudă sau stăpânesc foarte bine mecanismele de propagandă și de publicitate.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, discuții cu autoritățile. Ideile lor sunt bune dar trebuie argumentate. Reușesc până la urmă să-și impună viziunea.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele au nevoie de informații clare, de aceea le cer poate de la specialiști și fac demersuri insistente pentru a obține niște avize sau autorizații. Le obțin până la urmă.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt atenți la afacerile de familie printr-o formulă isteață, poate speculând un vid legislativ. Reușesc să rezolve o problemă mult mai simplu. Se ajută cu persoane diverse din anturaj.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenție la vorbe astăzi, nu toată lumea crede ce spun Săgetătorii. Pot să impresioneze prin cunoștințele pe care le-au acumulat.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, muncă cu persoane tinere, foarte creative, învață lucruri noi. Poate chiar persoane mai tinere învață Capricornii niște aspecte pe care ei nu le-au mai întâlnit până acum.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, imaginație, creativitate. Poate nu au chef de muncă foarte dificilă azi, în schimb au imaginație și găsesc soluții mai creative și mai simple.

Horoscop 6 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii, discuții în casă, în familie pentru interese patrimoniale și ajung la o decizie de destin spre seară și lucrurile se aranjează bine și pentru Pești, dar și pentru cei din jur.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile