Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 28 MAI. Plouă cu bani pentru una dintre zodii

HOROSCOP 28 MAI. Plouă cu bani pentru una dintre zodii

Horoscop 28 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 28 mai Berbec
În această perioadă primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată în urmă cu mult timp. Puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult.

Horoscop 28 mai Taur

Astăzi vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este o perioadă foarte bună pentru a investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri sau pentru a călătorii în interes personal.

Horoscop 28 mai Gemeni

Astăzi sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate pe plan financiar. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Sentimental vă merge excelent.

Horoscop 28 mai Rac

Dimineaţa faceţi o scurtă călătorie în care încercați să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.Sunteţi încrezător în forțele dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

Horoscop 28 mai Leu

Datorită dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă de amploare în familie. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?