Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele semneză în alb azi, iar Gemenii nu trebuie să piardă oportunitatea care se iveşte

Horoscop 23 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele semneză în alb azi, iar Gemenii nu trebuie să piardă oportunitatea care se iveşte

Foarte multă şi bună energie astăzi, pe care ar fi bine să nu o irosim, ci să ne rezolvăm bine sarcinile, pentru că avem spor şi ne reuşeşte. Este o zi în care simţim că noi ne facem destinul.

de Denisa Nedelcu    |   

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - dispoziţia lor sufletească decide cum se comportă cu persoanele şi ce decid în anumite situaţii, iar această dispoziţie sufletească trebuie să fie autentică.

Taur - repoziţionări interioare, astfel încât să calculeze foarte bine care este filonul de aur, pe ce drum trebuie să apuce, cum să decidă, ca să câştige cât mai mult.

Gemeni - au o zi care implică din partea lor mult curaj, dar şi prezenţă de spirit, iar acest lucru înseamnă să nu piardă o oportunitatea care se iveşte.

Rac - foarte bună ziua pentru a câştiga bani, există un aspect de spor financiar şi lucrurile acesta se întâmplă dacă nu se opun sau nu se confruntă cu persoane sau situaţii, ele se rezolvă de la sine.

Leu - au o zi aducătoare de mulţumire personală, mai ales în acele situaţii în care nu au fost foarte vehemenţi sau foarte ostili, dacă cineva a avut o opinie diferită.

Fecioară - e posibil să realizeze că nu au procedat bine într-o situaţie sau au nedreptăţit ori criticat pe cineva şi, dacă recunosc acest lucru, atunci ziua se încheie admirabil.

Balanţă - este un moment în care trebuie să dea gir cuiva, să semneze în alb, să aibă încredere. Nu prea le vine, poate nici nu au motive, dar cumva este o investiţie bună într-o persoană, dacă oferă şi a doua şansă.

Scorpion - ziua aduce succes, mai ales dacă încurajează pe cineva, dacă susţin pe cineva sau aprobă, acceptă şi ideile altcuiva.

Săgetător - poate fi o zi foarte bună, mai ales dacă nu se gândesc la bani astăzi. Se gândesc la relaţii, la sufletul oamenilor, la cooperare, la echipă.

Capricorn - pot avea o zi bună, mai ales dacă în raporturile de serviciu ţin cont mai mult de oamenii cu care lucrează, nu neapărat de ce trebuie rezolvat, ci de cum se simt oamenii atunci când rezolvă lucruri.

Vărsător - pot avea o zi bună, pentru că aspectele sunt imaginative şi le place când trebuie să facă ceva spontan, conform imaginaţiei lor, şi de aceea au succes şi, mai ales, succes cu oamenii, pentru că simt stările lor de spirit.

Peşti - muncesc mult şi pot avea rezultate, sunt foarte mulţumiţi de ei, bifează bine o anumită etapă, o procedură pe care o încheie în acest moment.

Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet