Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele așteaptă pomul lăudat, Balanţele au noroc în dragoste

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele așteaptă pomul lăudat, Balanţele au noroc în dragoste

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi a curajului, a îndrăznelii, ne interesează mai puțin ce zic ceilalți și este cel mai important să fim în acord cu noi înșine. 

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

La Berbeci, astăzi le sare țandăra sau este posibil, pentru că nu acceptă niciun fel de influență sau sugestie și vor să facă lucrurile în stilul lor. Atenție la sănătate sau la limitări obiective. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce incapacitate de a face lucruri, și asta din pricina banilor sau pentru că sunt prinși pe picior greșit de o normă sau o lege pe care n-au cunoscut-o foarte bine. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii, atenție la prieteni. Nu toți sunt ceea ce par a fi sau vă lăsați prea entuziasmați, fascinați și ajungeți în contexte de unde scoateți prea mulți bani din buzunar sau vă consumă energia. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, dificultățile acestei zile, care aduc entuziam, elan, mai ales funcție și importanță, vă costă timp și energie, deci dacă vreți sus, trebuie să depuneți mult efort. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei este sunt importante călătoriile care pot fi aranjate sau chiar făcute astăzi, dar atenție pentru cei care merg la drum, e posibil să apară tot felul de teste pe drum.

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este marcată de mari speranțe, care nu sunt împlinite toate, așteaptă pomul lăudat, cineva care să le dea un lucru pe care și-l doresc sau atenție și grijă. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

La Balanțe, ziua aduce entuziasm și elan, poate întâlnirea cu o persoană care se cam laudă și poate și complimentează în exces. Deci nu prea au încredere, nu le pică rău, le place, sunt flatate, dar nu prea sunt lucrurile așa cum se spun.

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă multă astăzi, dar ca să nu fie irosit efortul de acum, trebuie să analizeze mai atent cadrul juridic și administrativ sub care funcționează. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt entuziaști, cheltuie mult și sunt pe gol diseară, adică timp, energie și bani pe care îi cheltuie acum. Nu tot ce vor trebuie satisfăcut. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii se concentrează pe casă, cămin sau birou și lucrează singuri. Nu colaborează prea bine cu persoanele din jur. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, drumuri astăzi, dar mai mult în cap, au idei, se consultă, discută. Nu reușesc să colaboreze sau li se cer lucruri greu de făcut sau de care nu au chef. 

Horoscop 21 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce cheltuieli financiare. Măcar să fie cu folos, dar harta le spune că trebuie să fie foarte atenți în ce investesc: lucruri scumpe, lucruri deosebite, dar poate nu neapărat obligatorii și necesare acum. 

Atenție la felul în care acționăm și ne investim energia, pentru că trebuie să merite!

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile