Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 octombrie 2022. Racii au o perioadă de încercări sufleteşti, Balanţele au parte de surprize în planul iubirii

Horoscop 2 octombrie 2022. Racii au o perioadă de încercări sufleteşti, Balanţele au parte de surprize în planul iubirii

Horoscop 2 octombrie 2022. Astrele arată că Racii au o perioadă de încercări sufleteşti, iar Balanţele au parte de surprize în planul iubirii.

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot apărea tensiuni în familie în legătură cu o sumă de bani sau o moştenire. E nevoie de calm şi cuvinte potrivite.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Taur

Pentru Tauri, pot apărea nelinişti, conflicte, agitaţie. Nu încep săptămâna foarte bine, dar o plimbare în aer liber poate fi tot ce au nevoie ca ziua să se încheie cu bine.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate fi agitată, obositoare la locul de muncă, dar trebuie să înveţe să ceară ajutorul. Vor primi o mână, dar trebuie să vorbească, să comunice cu cei din jur.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Rac

Racii au o perioadă de încercări sufleteşti, au nevoie de timp cu ei şi de umărul unui prieten căruia să i se confeseze.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Leu

Leii fac nişte schimbări mari în aceste zile, fie în viaţă, fie în casă. Deşi le doresc, trebuie să ia totul pe îndelete, să analizeze ce e bine şi ce nu.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Fecioară

Pentru Fecioare, există şansa de a câştiga bani, fie de pe urma muncii lor pe care o depun, fie pot avea parte de o surpriză neaşteptată.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Balanţă

Pentru Balanțe, sunt surprize de care au parte în planul iubirii, cu partenerul de viaţă, iar cei singuri îşi pot găsi acum partenerul.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii au în plan să cucerească pe cineva, depun eforturi, fac planuri, însă nu e sigur că vor avea succes. Important e că nu trebuie să fie dezamăgiţi orice s-ar întâmpla. 

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua nu este tocmai aşa cum ar vrea ei. Ei îşi doresc să fie în centrul atenţiei, însă cei din jur nu sunt mereu dispuşi să îi asculte, să se uite la ei, să le acorde atenţia necesară, aşa cum îşi doresc aceşti nativi.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Capricorn

Pentru Capricori, frământări în zona sentimentală, însă nu e cazul să-şi facă mai multe griji decât trebuie. Poate că au nevoie să petreacă mai mult împreună cu partenerul. 

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii o duc bine, primesc bani, în familie totul curge lin, la fel şi la locul de muncă. Chiar dacă abia a început săptămâna, ei se gândesc deja cum pot petrece week-endul.

Horoscop 2 octombrie 2022 pentru Peşti

Pentru Pești, sunt veşti bune. Ei au şansa de a-şi aduce relaţia pe un drum bun. În familie, totul merge bine.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile