Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 IUNIE. Săgetătorii sunt veseli, Taurii își pierd interesul

HOROSCOP 2 IUNIE. Săgetătorii sunt veseli, Taurii își pierd interesul

Horoscop Berbec. Deşi totul pare să evolueze mult prea simplu, aproape fără a depune vreun efort, vei vedea că totul urmează totuşi o planificare foarte bine pusă la punct. Nimic nu-i întâmplător în sensul pe care-l urmezi aproape într-o doară, ca atare, deşi pare un joc, e totuşi un joc de strategie! Există şi reguli de urmat, şi limite stricte, dar norocul tău e că reuşeşti să vezi doar partea pozitivă a acestui proces, fără să te cramponezi de ce nu ai voie să faci. Fii sigur că eşti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exerciţiu, astfel încât să poţi spune la capăt că toate s-au desfăşurat exact aşa cum doreai. Nu controla, ci lasă-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Horoscop Taur. Se vede că ţi-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleşeşte o stare de comoditate, care nu te reprezintă de obicei, dar pesemne că ai nevoie de odihnă. Ia-ţi o zi de totală relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru că ai tras destul înainte. Cel mai bine ar fi să refuzi orice invitaţie care ar putea cere de la tine chiar şi cel mai mic efort, pentru că nu prea ai energie în tine. Dacă nu apare nimic nou în program, permite-ţi mai mult somn, câteva ore de lectură sau de visare, dar nu te răsfăţa totuşi cu prea multe bunătăţi culinare, pentru că te paşte un kilogram în plus peste noapte.

Horoscop Gemeni. Te simţi complexat, inhibat de nişte reguli pe care alţii ţi le impun ca literă de lege, ceea ce îţi reduce simţitor libertatea de mişcare sau de acţiune. Eşti obligat să faci cum ţi se spune, deşi nu eşti deloc de acord cu acele principii dictate de alţii cu autoritate, dar probabil nu te poţi opune, deocamdată. Faci astfel un mare compromis, dar consideră acest gest ca fiind preţul ce se cere plătit pentru a depăşi un impas. Poate te simţi împovărat sau vinovat că accepţi principii pe care nu le accepţi şi în care nu crezi, dar e doar modul tău de a te supune ordinelor altora mai puternici, care pot apela şi la măsuri coercitive în caz de nesupunere. N-ai dori asta…

Continuarea, pe jurnalul.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben