Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 18 octombrie. Zi grea pentru Fecioare, tensiuni pentru Balanțe

HOROSCOP 18 octombrie. Zi grea pentru Fecioare, tensiuni pentru Balanțe

Horoscop 18 octombrie 2018. Balanțele ar putea avea parte de certuri cu cei dragi

Horoscop 18 octombrie 2018 - Berbec

Poţi avea o zi specială, dacă vei dori şi, mai ales, dacă vei reuşi cu adevărat să te întorci cu interes real spre problemele celor din jur, să te interesezi de ceea ce îi doare, ce îi frământă.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Taur

Există riscul să îţi pătezi imaginea publică într-un moment de neatenţie, chiar când crezi că ai ajuns, în sfârşit, la îndeplinirea unei dorinţe arzătoare. Dar este riscul cu care deja te-ai obişnuit.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Gemeni

Eşti foarte atras de un câştig, dar nu te preocupă preţul pe care va trebui să îl plăteşti pentru asta. Ai putea avea surprize neplăcute, chiar de la cei din preajmă, care te sprijină acum.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Rac

Se anunţă unele încurcături legate de bani, provocate de partenerii de orice fel, în special cel de cuplu. Pot fi limitări sau cheltuieli neprevăzute, care pot face gaură în bugetul comun.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Leu

Există un înţeles în toate situaţiile stresante ale acestei zile, mai ales cele care au legătură cu munca sau cu starea de sănătate. Poţi descoperi o abordare greşită, care te-a ţinut în loc.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Fecioară

Poate fi o zi grea, care să te consume mai mult decât de obicei, în special din cauza unor probleme la serviciu. Există destule persoane în jurul tău care se pricep de minune la pierdut timpul.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Balanţă

Sunt posibile tensiuni în relaţiile cu cei dragi, pentru că fiecare vrea ceva şi se aşteaptă ca şi celălalt să cedeze. Este o situaţie din care vei ieşi foarte uşor şi ştii deja foarte bine cum.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Scorpion

Astăzi te poţi trezi prins în diverse conflicte din familie sau chiar din interiorul tău. Oricare ar fi acestea, ele se pot transforma într-un adevărat război, dacă nu eşti suficient de atent.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Săgetător

Pot să apară complicaţii în timpul unor deplasări sau în timpul discuţiilor cu persoane cu care ai un trecut destul de tensionat. Bine ar fi să păstrezi armonia, măcar atât cât este ea în prezent.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Capricorn

Eforturile tale, oricâr ar fi de mari şi de insistente, se pot dovedi inutile, chiar dacă eşti convins că ai făcut tot ce se putea pentru a obţine ceva anume, cel mai probabil o sumă de bani.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Vărsător

S-ar putea ca astăzi, în pofida aşteptărilor tale, să nu îţi placă deloc ce se petrece la serviciu sau ceva din atitudinea unui superior. Dacă nu vei da importanţă acestui episod, se va stinge de la sine.

Horoscop 18 octombrie 2018 – Peşti

Simţi că astăzi, ca şi în ultimele zile, de fapt, sunt mai multe furtuni în jurul tău, unele dintre ele nu au legătură cu tine, altele ar putea avea. Este bine să te implici, dar nu ca să amplifici furtunile, aşa cum de multe ori s-a întâmplat.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile