Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii călătoresc, Săgetătorii sunt trădaţi

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii călătoresc, Săgetătorii sunt trădaţi

de Ioana Dobre    |   

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 16-23 septembrie 2024. 

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

În săptămâna aceasta, Berbecii vor fi nevoiți să-și dedice timpul și înțelepciunea puterii de reflecție. Este important să petreci timp în liniște, alături de persoane mai vârstnice care să te sfătuiască. Recompensa pentru eforturile tale va veni, chiar dacă tardiv. Nu te concentra excesiv pe bani, ci mai degrabă pe consolidarea relațiilor durabile. Dacă ești singur, învață să aștepți în singurătate și să nu forțezi lucrurile doar de dragul de a avea un parteneriat.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii se vor confrunta cu o săptămână în care emoțiile legate de trecut vor fi intense. Vei fi nevoit să te întorci în amintirile tale, înțelegând că ceea ce a fost nu mai poate reveni. Acest lucru va cauza o anumită apăsare emoțională, dar este esențial să scapi de indecizie și pasivitate. Doar așa vei putea să restabilești echilibrul și să te adaptezi la realitatea prezentă.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna aceasta aduce schimbări benefice și oportunități de deplasare. Vei avea parte de întâlniri favorabile și mici călătorii care îți vor aduce șansa să răspunzi rapid în diverse situații. Este o perioadă de alergătură și de mobilizare, în care norocul este de partea ta.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Pentru Racii, săptămâna aceasta va fi marcată de elan, prietenie și sentimente alturiste. Vei avea ocazia să întâlnești persoane importante și să vizitezi locuri dorite. Relațiile cu cei din jur vor fi amicale și favorabile. În dragoste, cei necăsătoriți ar trebui să facă primul pas și să nu aștepte ajutorul prietenilor pentru evoluția relațiilor lor.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii se vor confrunta cu o săptămână agitată, plină de conflicte și furie. Ai fost bulversat și ai avut săptămâni dificile, iar acum ești plin de nervi. Este important să gestionezi situațiile cu grijă, deoarece rupturile pot fi violente. Evită conflictele și încearcă să nu lași orgoliul să te conducă în aceste momente.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna aceasta aduce oportunitatea de a dezvălui secrete și de a experimenta întâlniri călduroase. Aceste dezvăluiri, chiar dacă nu sunt confortabile, te vor ajuta să evoluezi. Este important să acționezi cu discreție și să aștepți momentul potrivit pentru a vedea rezultatele acțiunilor tale.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

Balanțele vor avea parte de o săptămână excelentă, cu reușite în toate demersurile lor. Orice acțiune întreprinsă va avea succes, iar deznodământul va fi favorabil. Există șanse mari pentru întâlniri romantice importante și pentru realizarea unor uniuni fericite pentru cei necăsătoriți.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii vor fi plini de combativitate și energie în această săptămână. Forța ta atrăgătoare va contribui la succesul tău. Este un moment favorabil pentru a-ți manifesta abilitățile și a-ți atinge obiectivele cu determinare și încredere.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii se pot confrunta cu trădări și deziluzii din partea unor prieteni sau rude. Vei fi prizonierul unei situații și va trebui să faci față acestei dezamăgiri. Găsește modalități de a-ți depăși problemele și de a merge înainte, chiar dacă dificultățile par copleșitoare.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii vor avea o săptămână favorabilă în activitatea profesională, cu realizări materiale pozitive. O persoană mai în vârstă te va sprijini și va contribui la consolidarea unei relații existente. Este un moment bun pentru a pune bazele solide într-o relație personală și profesională.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii se vor lansa într-o nouă acțiune sau proiect. Vei întâlni persoane energice care îți vor influența pozitiv parcursul profesional și personal. Renunță la pasivitate și asumă-ți inițiativele, deoarece noile începuturi aduc beneficii și oportunități importante.

Horoscop 16-23 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Pentru Pești, săptămâna aceasta va aduce schimbări în domeniul profesional. Vor exista acțiuni noi care vor conduce la realizări materiale substanțiale. O persoană mai în vârstă te va ajuta să stabilești o relație solidă, mai ales pentru cei singuri care vor găsi sprijin și îndrumare în acest demers.

Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Horoscop
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile