Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt în largul lor. Berbecii luptă pentru adevăr

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt în largul lor. Berbecii luptă pentru adevăr

Horoscop Berbec. Ai câştig de cauză într-o confruntare în care alţii apelează des la informaţii greşite sau rău intenţionate. Nimeni nu te poate învinge azi, pentru că simţi de la o poştă minciuna sau ipocrizia, şi ştii să-ţi iei măsuri de precauţie astfel încât să nu te laşi înşelat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar şi în cele mai obscure situaţii, pentru că presimţi că cineva umblă cu cioara vopsită şi nu te laşi până nu-l demaşti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine şi bine faci că lupţi pentru adevăr până în pânzele albe!

 

Horoscop Taur. Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

 

Horoscop Gemeni. Nu te simţi în largul tău. De obicei eşti mai puternic, mai sigur pe tine, dând dovadă de maximă stăpânire de sine, dar azi parcă te-au copleşit emoţiile, slăbiciunile, propriile temeri. Calci cu grijă şi nu te arunci spre nimic care ar implica o oarecare doză de risc, pentru că presimţi ceva ciudat: că ceva se va întâmpla, că nu e direcţia cea mai bună, că nu deţii, încă, toate resursele de care e nevoie pentru a ajunge la succes. Azi preferi să stai cuminte şi retras în banca ta, sperând să nu te observe nimeni, pentru că nu eşti tu cel pe care îl ştia lumea. Accepţi de bună voie anonimatul şi izolarea, aşteptând pasiv din umbră.

 

Horoscop Rac. Lumea te ştia om serios, matur, aşezat, rezervat, cumpătat, dar azi te comporţi complet altfel. Uiţi de vârsta pe care o ai sau de responsabilităţile pe care le duci pe umeri şi te porţi ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai şi tu dreptul să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă, desigur, dar nu te comporta aşa în situaţii în care superficialitatea pe care o afişezi nu are ce căuta. La serviciu, şefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante şi s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de încredere să aibă cumva de suferit. Nu glumi aşa, ca să nu laşi o impresie ciudată în societate.

 

Horoscop Leu. Eşti în faţa unui nou început, dar nu eşti pregătit să-i dai startul până nu primeşti şi aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici şi mari. Discuţiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a vă spori cheful de acţiune, de a vă stimula unii pe alţii, de vreme ce fiecare îşi aduce contribuţia la ceea ce urmează să construiţi umăr la umăr. Eşti conştient că de felul în care luaţi startul acum depinde, mai apoi, evoluţia proiectului, de aceea nu porneşti nimic până ce nu primeşti confirmarea că toată lumea e gata de acţiune.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

 

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion