Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt nostalgici, iar Peştii au o zi plină de emoţii

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt nostalgici, iar Peştii au o zi plină de emoţii

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua este mai tensionată, mai ales după prânz. Se activează tot felul de emoţii, frici şi trebuie să le facem faţă, pentru că zilele următoare aduc aspecte bune. Trebuie să privim şi la aspectele mai sensibile, mai delicate şi la limitele noastre.

de Georgiana Adam    |   

 Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pot fi un pic nesiguri sau să se teamă de anvergura unor acţiuni sau a unor schimbări. 

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Emoţiile sunt legate mai ales de drumuri, vizite, călătorii, vorbe, relaţii cu apropiaţii.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Emoţiile sunt legate de bani şi poate au teamă în legătură cu nişte investiţii care nu anunţă rezultate foarte bune. Trebuie să se priceapă mai bine la o activitate de unde vor scoate bani.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Poate că sunt foarte exigenţi cu ei şi se critică un pic cam aspru astăzi. Trebuie să aibă răbdare şi blândeţe cu propria lor persoană, pentru că lucrurile se vor îndrepta.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Atenţie la sănătate astăzi şi poate la nişte aspecte din trecut pe care nu le-au rezolvat foarte bine. Este o zi cu nostalgii sau cu regrete.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

O poveste sentimentală din trecutul îndepărtat este cumva răscolită, dar în felul acesta au şansa să tragă o concluzie peste timp şi poate chiar să se felicite pentru o decizie pe care au luat-o atunci, chiar dacă i-a durut. 

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Ziua aduce poate teamă, legătură cu o responsabilitate pe care nu o doresc, chiar dacă asta poate însemna faimă sau reputaţie. Este posibil ca cineva să îi acuze în legătură cu acţiuni ale lor din trecut şi consecinţe pe care le suportă azi.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Atenţie la acte. Sunt supărătoare. Poate nu găsesc oamenii potriviţi sau pregătiţi şi disupuşi să le întindă o mână de ajutor sau să le deschidă uşa biroului. Nu e cea mai bună zi pentru a insista. Aspectele din următoarele zile pot fi mai fericite.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Teama lor este că pierd ceva - tinereţe, timp, sănătate sau chiar bani. Sunt foarte preocupaţi să îşi strângă averea, energia şi lucrul acesta îi poate face mult prea îngrijoraţi pentru aspecte minore.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Relaţia cu partenerul de viaţă este subliniată. După-amiază sunt foarte preocupaţi, să ştie ce gândeşte, ce simte celălalt sau să pot trezi că li se fac reproşuri şi analizează de unde vin. 

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Munca este supărătoare şi obositoare, sau nu sunt ei în formă foarte bună şi merită să analizeze dacă se mai înhamă la munca pe care o au sau fac schimbări.

Horoscop 1 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Ziua este aducătoare de emoţii diverse. S-ar putea să nu le iasă ceva, să aibă nevoie de nişte soluţii creative, să trebuiască să gândească ceva nou şi nu prea sunt în formă. Dacă aleg activităţi mai uşoare, atunci trec mai uşor peste această zi.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile