Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Bulgăre de foc pentru Peşti, Vărsătorii se îndrăgostesc

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Bulgăre de foc pentru Peşti, Vărsătorii se îndrăgostesc

de Georgiana Adam    |   

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse cum vor evolua zodiile în săptămâna 1- 7 iulie 2024.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Are carte dificilă. O situaţie neplăcute îşi anunţă sfârşitul, dar pentru a avea şansa unui câştig va trebui să faceţi o schimbare totală.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Are triunghiul, o carte neutră. Au nevoie de comunicare. Este o săptămâna cu multe schimburi de idei. E cazul să faceţi şi o deplasare pentru o reuniune de familie. Este posibil să găsească o atracţie intelectuală.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii au o săptămână de vis. Într-o vizită, veţi fi puşi în situaţia de a face primul pas.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Are o carte foarte bună care le arată protecţia unui suflet generos. Vor fi şi ei mult mai încrezători în forţele lor. Sunt pe calea cea bună aceşti nativi.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Aveți o protecție puternică, foarte puternică, dar nu neapărat o protecție divină, ci o protecție a unei persoane cu o influență extraordinară. Fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună în tot ceea ce faceți.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Cosmosul. Cea mai excelentă carte. Vor reuşi în tot ceea ce îşi propun. O situaţie nefericită are un deznodământ fericit.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Are o carte furtunoasă. Balanţele sunt pline de furie şi au un orgoliu rănit. E bine ca cei din jurul acestor nativi să fie liniştiţi. Au nevoie de mai multă înţelepciune.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Vor face într-un scurt timp o alegere. O rivalitate le perturbă starea. Înainte de a acţiuna, e bine să reflecteze foarte bine.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Au o carte instabilă. O săptămână cu o zi bună, una mai puţin bună. Să aibă grijă cum se împart între gelozie şi manevrarea de bani.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

S-ar putea ca să fiţi puşi în faţa unei trădări. Este posibil să fiţi puşi în situaţia de a fi prizonierul şi de a nu putea face ceva pentru dumneavoastră.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

O carte benefică. Vă sunt recunoscute toate meritele şi daţi dovadă de mare vitalitate. Creativitatea va fi la cote maxime. O mare dragoste pasională la orizont.

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Au parte de un bulgăre de foc care aduce rapiditate în schimbarea unor situaţii benefice în viaţă. Deplasările vor aduce şansa.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Statul a îndatorat fiecare român cu 5.400 e euro. Ce a făcut cu banii