Antena 3 CNN Actualitate Guvernul Orban a amânat o decizie privind Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Guvernul Orban a amânat o decizie privind Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat, vineri seară, la finalul şedinţei de Guvern că s-a discutat Memorandumul care vizează Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), s-au prezentat opţiunile pe care le are Guvernul, dar nu s-a concretizat niciun act normativ. Dancă a reafirmat dorinţa premierului Ludovic Orban de a relua, în cadru parlamentar, dezbaterea pe modificările aduse legilor justiţiei, codurilor penale.

Dancă a fost întrebat, vineri seară, într-o conferinţă de presă după şedinţa de Guvern, dacă s-a discutat Memorandumul care priveşte SIIJ şi a răspuns: ”Au fost prezentate opţiunile legate de situaţia Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor magistraţilor. A fost, de fapt, un memorandum care a prezentat cadrul în care îşi desfăşoară activitatea această instituţie. Nu s-a luat nicio decizie în acest moment, urmează ca Guvernul să decidă calea de urmat”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile