Antena 3 CNN Conținut plătit Gustul dulce al succesului: cele mai utile echipamente HoReCa de cofetărie și gelaterie

Gustul dulce al succesului: cele mai utile echipamente HoReCa de cofetărie și gelaterie

Deschiderea unei cofetării sau gelaterii reprezintă una dintre cele mai bune decizii de business, inclusiv din punctul de vedere al profiturilor, întrucât toți oamenii au nevoie, din când în când, de ceva dulce și de o binemeritată pauză de la stresul activităților cotidiene, fie că vorbim despre îndatoririle profesionale, familiale sau personale.

de Georgiana Adam    |   

Totuși, de partea cealaltă a vitrinei, mai precis din perspectiva financiară, lucrurile trebuie foarte bine cântărite, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă dificilă și instabilă la nivel economic, atât național, cât și internațional.

Una dintre cele mai importante investiții, în momentul în care luați o astfel de hotărâre, este cea în echipamente HoReCa dedicate, ale căror costuri pot ajunge chiar și la câteva zeci de mii de lei, însă care se amortizează rapid, având în vedere productivitatea lor și vânzările pe care le veți înregistra în timp record după inaugurare.

Un furnizor cu adevărat profesionist și cu o experiență îndelungată pe piață, așa cum este Fresco Expert, care susține inovația în bucătăriile localurilor de top încă din anul 1992, vă poate ajuta atât cu produsele propriu-zise, cât și cu sfaturi utile și informații suplimentare, pentru a vă asigura că nu periclitați sub nicio formă bugetul dumneavoastră ori al firmei pe care o dețineți sau administrați.

Astfel, în oferta brandului menționat anterior, se regăsesc nu mai puțin de 6 tipuri de echipamente HoReCa potrivite pentru cofetării și gelaterii: mixere planetare; malaxoare; porționatoare/formatoare de aluat; dispensere, mașini creme și de topit-temperat ciocolata; mașini, forme și ustensile pentru tarte; și vitrine.

Toate acestea provin exclusiv de la producători renumiți la nivel internațional, ceea ce le garantează fiabilitatea, calitatea, ușurința în utilizare și durata îndelungată de viață, chiar și în cazul unei funcționări continue, pe tot parcursul programului de lucru. În plus, ele vin "însoțite" de garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă), care poate fi extinsă, contra cost, la Performance Care sau Premium Care (cu extra beneficii).

Echipamente HoReCa pentru aluaturi și ciocolată de calitate superioară

În cazul în care este pentru prima oară când "cochetați" cu industria ospitalității și nu sunteți familiarizați cu aceste echipamente HoReCa, vă oferim câteva detalii despre fiecare dintre ele:

- mixerele planetare se folosesc pentru producerea aluaturilor și cremelor, dar și pentru emulsie, frământare și amestecare;

- malaxoarele frământă aluatul, au cap fix sau rabatabil, capacitate mare și vin echipate cu boluri din oțel inoxidabil, spirală, furcă etc.;

- formatoarele de aluat sunt dotate cu preîncălzire sau laminare, iar porționatoarele pot fi simple ori cu rotunjirea implicită a aluatului;

- dispenserele și aparatele de topit/temperat ciocolata, precum și mașinile pentru creme asigură calitatea și consistența ideală a unora dintre cele mai apreciate ingrediente din prăjituri și înghețată (inclusiv frișca);

- mașinile, formele și ustensilele pentru tarte sunt echipamente HoReCa necesare pentru pregătirea unora dintre cele mai apreciate delicatese, având în vedere atât gustul lor, cât mai ales conținutul ușor și sănătos (fructe);

- vitrinele au un dublu rol: atât de menținere a preparatelor la temperatura ideală pentru consum imediat, cât și de prezentare... apetisantă a acestora pentru clienți, atât la propriu, cât și la figurat.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile