Ştefan Lungu a gătit alături de grupul Ad Libitum Voices, unul dintre cele mai cunoscute grupuri pop-operă din sud estul Europei.
Cei patru interpreţi s-au decis cu greu asupra preparatului copilăriei pe care l-au lansat mai apoi ca provocare gastronimică pentru Ştefan Lungu, în ediţia din acest weekend.
Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul ales de cei patru este unul absolut delicios şi cu tradiţie: gomboţi umpluţi cu piersici, nuci şi magiun de prune.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
Cei patru membri din grupul Ad Libitum Voices se remarcă prin coloristica vocală bine echilibrată, care îmbină muzica pop cu cea clasică.
Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică.
Reţetă gomboţi umpluţi
Ingrediente:
- 10-20 piersici;
- 800 g cartofi fierți;
- 250 - 300 g făină;
- 2 ouă întregi;
- o linguriță rasă de sare;
- 250 g pesmet;
- 100 g unt;
- 100 g zahăr tos;
- zahăr pudră vanilat amestecat cu scorțișoară măcinată.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN
În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.