Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Dj Sava, unul dintre cei mai apreciaţi dj de la noi din ţară, în cea de-a 10 ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 3.
Artistul a povestit despre pasiunea sa pentru muzică şi cum a început acest drum.
Grişul cu lapte şi dulceaţă de căpşune a fost reţeta copilăriei artistului.
[GAL layout="2"]Griş cu lapte, reţeta lui Dj Sava în ediţia 10 "Gătit la costum", sezonul 3
-
500 ml lapte;
-
250gr griş
-
Zahar vanilinat;
-
Coaja de lamaie;
-
Scortisoara;
-
Dulceata de capsune;
Se fierbe laptele şi se adaugă în ploaie grişul împreună cu zahărul vanilinat. După ce se răceşte se pudrează cu scorţişoară şi se serveşte cu dulceaţă de căpşune.