Antena 3 CNN Economic Transporturi Grindeanu anunță când se deschide Valea Oltului. Atac la Ciucă: Și dacă ar fi batalioane de ostași galbeni, nu poți defrișa noaptea

Grindeanu anunță când se deschide Valea Oltului. Atac la Ciucă: Și dacă ar fi batalioane de ostași galbeni, nu poți defrișa noaptea

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri că lucrările pe Valea Oltului sunt în grafică și că traficul va fi redeschis pe data de 9 august. Acesta i-a criticat pe cei care au „discursuri populiste” în legătură cu necesitatea închiderii circulației, făcând trimitere la liberali, deși nu i-a numit. „Și dacă ar fi batalioane de ostași galbeni pe Valea Oltului nu cred că s-ar putea face defrișări pe timp de noapte”, a spus Grindeanu.

„Marți o să merg să văd cum se desfășoară lucrările. O să fie marți 2 săptămâni de la acele restricții care sunt absolut necesare. Discursurile populiste care nu au legătură cu partea practică, pe mine nu mă impresionează. Și dacă ar fi batalioane de ostași galbeni pe Valea Oltului nu cred că s-ar putea face defrișări pe timp de noapte. Și nu că cred eu, nu crede nimeni. Această decizie a fost luată de cei care se pricep. Aceste declarații care cred unii că aduc voturi, trebuie ignorate”, a spus Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că lucrările sunt deja la 40%, iar constructorul este în grafic.

„Aseară, raportul arată că sunt undeva la 40%, ceea ce înseamnă foarte bine, marți o să fiu personal acolo. Sunt în grafic, ceea ce înseamnă că pe 9 august se reia circulația pe Valea Oltului”, a mai spus Grindeanu.

Conferință de presă a fost susținută de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, după semnarea contractului pentru finalizarea drumului de legătură între A1 și DN69.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile