Antena 3 CNN Life Culinar Greșeala pe care o faci când prepari salată de vinete. Îţi poate afecta stomacul

Greșeala pe care o faci când prepari salată de vinete. Îţi poate afecta stomacul

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 19:58 22 Aug 2017 Modificat la 19:58 22 Aug 2017

Salată de vinete este unul dintre cele mai populare preparate ale verii. Reţeta este simplă, însă dacă sunt ignoraţi unii paşi, în loc de un preparat apetisant se obţine o mâncare grea la stomac. 

1. Coace vinetele la foc. Vinetele coapte la flacăra sunt mai gustoase decât cele pe care le-ai face la o sursă de căldură fără flacăra, potrivit realitatea.net.

2. Scurge-le de zeamă. Pentru a evita gustul amărui al vinetelor, este important să le laşi la scurs cel puţin două ore.

3. Bate bine vinetele. Foloseşte o ustensilă din lemn, special pentru vinete. O altă variantă, pentru cei care nu vor să zdrobească manual vinetele, se poate folosi un mixer. 

Etichete: vinete
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole