Antena 3 CNN Actualitate Anchetă: O gravidă cu febră, suspectă de COVID-19 a fost refuzată de medicii de la spitalul din Bârlad de frica virusului

Anchetă: O gravidă cu febră, suspectă de COVID-19 a fost refuzată de medicii de la spitalul din Bârlad de frica virusului

O femeie însărcinată în luna a noua s-a prezentat, duminică, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, cu tuse şi temperatură crescută. A fost refuzată și trimisă la Spitalul Municipal de Urgenţă Vaslui, deşi spitalul din Bârlad a fost desemnat unitate suport COVID-19.

Este anchetă la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, după ce duminică, o femeie gravidă ar fi fost refuzată și direcționată căre unitatea spitalicească din Vaslui, pe motiv că era suspectată de infectare cu virusul Covid 19.

Femeia, însărcinată în nouă luni se afla în izolare la domiciliu după ce soțul ei s-a întors recent din Anglia.

Ea s-a prezentat duminică la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, desemnat unitate de suport Covid 19 (linia a doua) cu tuse şi temperatură crescută, însă a fost refuzată și trimisă la Spitalul Municipal de Urgență din Vaslui.

Potrivit cadrelor medicale de la SJU Vaslui, pacienta a fost testată pentru COVID-19 şi se află izolată în Secţia Ginecologie, starea sa neimpunând până acum transferul la ATI.

Atât DSP Vaslui cât și spitalul din Bârlad au început anchete în acest caz pentru a lămuri exact cum s-au petrecut faptele. 
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet