Antena 3 CNN Externe Grav accident în Peru, 30 de persoane rănite. Autobuzul în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit în gol

Grav accident în Peru, 30 de persoane rănite. Autobuzul în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit în gol

de Naty Badea    |   

Un grav accident a avut loc în această dimineață în Peru, 30 de persoane au fost grav rănite și transportate la spital. Autocarul în care călătoreau a ieșit de pe carosabil și a căzut de la 15 metri.

Autobuzul se deplasa pe serpentine, pe drumul de munte care leagă orașul-templu Machu Picchu de orașul turistic Aguas Calientes, când, se pare, din primele cercetări, că șoferul a pierdut controlul volanului și vehiculul a părăsit carosabilul și a căzut în gol.

Conform Rainews în respectivul autobuz se aflau italieni, peruani, chiliani, mexicani, brazilieni, guatemalezi, chinezi și japonezi. Compania de transport care deține autocarul a declarat că poliția sosită la fața locului a deschis o anchetă.

Machu Picchu, considerat patrimoniu mondial UNESCO,  este vizitat de aproximativ 4500 vizitatori pe zi. Orașul-templu, construit în secolul XV, se află la o altitudine de 2.438 de metri pe munții Anzi, pe teritoriul regiunii Cuzco.

 

 

 

Subiecte în articol: accident Peru machu picchu raniti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile